Ο Μπεν Αφλεκ δεν μπορεί να ξεπεράσει την Τζένιφερ Γκάρνερ: «Μετανιώνω!»

Jennifer Garner - Ben Affleck: Ακύρωσαν την αίτηση του διαζυγίου τους

«Αυτό που μετανιώνω περισσότερο στη ζωή μου είναι το διαζύγιό μου!»

Μία συγκινητική εξομολόγηση έκανε ο Ben Affleck, ο οποίος για πρώτη φορά μίλησε ανοιχτά για τόσο προσωπικά του θέματα. Η συνέντευξη δόθηκε στους New York Times και ο ηθοποιός μίλησε τόσο για την προσωπική του ζωή όσο και για τη μάχη του με τις εξαρτήσεις.

Ο Affleck εξομολογήθηκε ότι ο αλκοολισμός του πυροδότησε πολύ άσχημες καταστάσεις τις χρονιές 2015 και 2016. Με την Garner ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν το 2015 και το διαζύγιο βγήκε τρία χρόνια αργότερα. Έβγαιναν από το 2004, παντρεύτηκαν μέσα σε έναν χρόνο και έχουν τρία παιδιά: τη Violet, 14 ετών, τη Seraphina, 11 ετών και τον Samuel, 7.

Ο ηθοποιός τόσα χρόνια ζει με ενοχές λόγω του χωρισμού του και προσπαθεί να αντιμετωπίσει το σκοτάδι που κρύβει μέσα του: «Αυτό που μετανιώνω περισσότερο στη ζωή μου είναι αυτό το διαζύγιο. Η ενοχή είναι κάτι τοξικό. Δεν βγαίνει τίποτε θετικό από την ενοχή. Απλώς σε βυθίζει σε ένα τοξικό, αποκρουστικό συναίσθημα χαμηλής αυτοεκτίμησης».

Στη δε καινούρια του ταινία υπήρξε μία σκηνή που του θύμισε πολλά και τον έκανε να καταρρεύσει στο γύρισμα. Διαβάστε τη συνέχεια
ΣΧΟΛΙΑ (1)

ΟΝΝΕΔίτισσα

Μπoρώ να αvτικαταστήσω εγώ την Τζέvιφερ (157cm - 93kg)! My english is περίπου good!

Φακλάνα

Εμείς , βλήμα , είμαστε του ανατολικού μπλοκ ! Αυτός είναι του δυτικού !

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης