Με μία έγχρωμη παλαιότερη φωτογραφία του με κατακόκκινο μαγιό που ανέβασε στο instagram, ο Δημήτρης Σταρόβας αποχαιρέτησε με χιούμορ τη χρονιά που έφυγε.
«Εύχομαι το 2021 να είναι αλλιώς... όπως εγώ στη φωτό! Καλή χρονιά με αγάπη!» έγραψε ο ίδιος στην ανάρτησή του, με τα σχόλια των φίλων του να είναι σπαρταριστά.
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.