Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας σκόρπισε η είδηση του θανάτου του ηθοποιού Σπύρου Μισθού. Το θλιβερό γεγονός έκανε γνωστό ο Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτηση του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook
«Με ένα πολύ άσχημο νέο ξεκινάει η Κυριακή..Τη νύχτα έφυγε από κοντά μας ο καλός μας συνάδελφος που τόσο πολύ είχαμε δουλέψει μαζί μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκινο , ο εκ των πρωταγωνιστων του Νίκου Φώσκολου ο Σπυρος Μισθος..Πληροφορούμαστε ότι η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στα Γιάννενα.Καλο ταξίδι Σπυράκο μας (οι φωτό από το ΚΑΛΗ
MΕΡΑ ΖΩΗ και από την Θεοδώρα με την Μιμή Ντενίση και την Nikoletta Vlavianou )» σημείωσε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας.
Ένα απόσπασμα από την σειρά που τον έκανε ευρύτερα γνωστό στο κοινό, το «Καλημέρα Ζωή» του ΑΝΤ1.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.