Αριάνα Γκράντε: Η σταρ του «Thank U, Next» στο Netflix

Αριάνα Γκράντε: Η σταρ του «Thank U, Next» στο Netflix

Με ανάρτησή της επιβεβαιώνει την επικείμενη συνεργασία της με τη γνωστή πλατφόρμα, μπαίνοντας επίσημα στη λίστα των mega-stars του πενταγράμμου που έχουν ήδη δει το όνομά τους στα «δημοφιλή» του μήνα

agrante0
Λίγους μόλις μήνες μετά τα δημοσιεύματα και τις φήμες που ήθελαν την 27χρονη Αμερικανίδα Αριάνα Γκράντε από τη Φλόριντα να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την παραγωγή τηλεοπτικού project με τις συναυλίες της περιοδείας της «Sweetener», μια ανάρτησή της έρχεται να επιβεβαιώσει την είδηση. Το εν λόγω ποστάρισμα περιλαμβάνει ασπρόμαυρα ενσταντανέ από την περιοδεία της με το hushtag #netflix.

Το Netflix με τη σειρά του απάντησε «excuse me, I love you» σε μια ευθεία αναφορά στίχων του τραγουδιού της «R.E.M.». Με αυτή τη σύμπραξη η Αριάνα Γκράντε μπαίνει στο club των αρκετών καλλιτεχνών που έχουν ήδη προχωρήσει σε τέτοιες κινήσεις ως αντιστάθμισμα ίσως στη δυσπραγία του κλάδου τους λόγω πανδημίας. Ανάμεσά τους η Lady Gaga, η Beyonce, η Taylor Swift και ο Shawn Mendes.

Συνήθως πρόκειται για ντοκιμαντέρ, συναυλίες τους ή κάτι μεταξύ των δυο, που αποδεικνύεται και το πιο ενδιαφέρον. Η ανάρτηση υλικού σε διαδικτυακά κανάλια δεν είναι κάτι άγνωστο για τη super star που ξεκίνησε την καριέρα της από το Nickelodeon ως ηθοποιός. Πριν δυο χρόνια είχε ανεβάσει στο YouTube τα «Dangerous Woman diaries», μια σειρά ντοκιμαντέρ που αφορούσε στα backstage της περιοδείας της «Dangerous Woman» το 2017.

Η περιοδεία «Sweetener» που θα αποτελεί κατά πάσα πιθανότητα το θέμα του νέου της εγχειρήματος, ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2019 από τη Νέα Υόρκη και ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο στην Καλιφόρνια. Απέφερε, δε, στα ταμεία της περισσότερα από 146,4 εκατομμύρια δολάρια. Στις 30 Οκτωβρίου 2020 η πολυβραβευμένη Γκράντε κυκλοφόρησε το έκτο άλμπουμ της με τον τίτλο «Positions».


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης