Κέιτ Γουίνσλετ: Έσπασε το ρεκόρ του Τομ Κρουζ σε υποβρύχια κινηματογραφική λήψη

Κέιτ Γουίνσλετ: Έσπασε το ρεκόρ του Τομ Κρουζ σε υποβρύχια κινηματογραφική λήψη

Η 44χρονη βραβευμένη με Όσκαρ Βρετανίδα ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία «Avatar 2» του Τζέιμς Κάμερον

winsletcruz
Η Κέιτ Γουίνσλετ κατέρριψε το ρεκόρ υποβρύχιου κινηματογραφικού γυρίσματος, το οποίο κατείχε μέχρι τώρα ο Τομ Κρουζ.

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Avatar 2» του Τζέιμς Κάμερον, η 44χρονη Βρετανίδα ηθοποιός κράτησε την αναπνοή της κάτω από το νερό επί 7 λεπτά και 14 δευτερόλεπτα, καταρρίπτοντας το ρεκόρ του Τομ Κρουζ, ο οποίος είχε κρατήσει την αναπνοή του για περίπου 6 λεπτά, σε υποβρύχια λήψη της πέμπτης ταινίας της κινηματογραφικής σειράς «Mission Impossible».

«Είναι τόσο αστείο επειδή ειλικρινά δεν διαβάζω κριτικές ή πράγματα στα media. Δεν είμαι στο Instagram, έχω απλώς αποσυνδεθεί πλήρως από αυτό το κομμάτι της ζωής μου» δήλωσε η Κέιτ Γουίνσλετ στο Εntertainment Tonight, όταν της ανακοίνωσαν ότι είχε καταρρίψει το ρεκόρ του Toμ Κρουζ.



Την φωτογραφία από τα γυρίσματα, με την Κέιτ Γουίνσλετ να περπατά στον πυθμένα μίας τεράστιας δεξαμενής, φορώντας βάρη και ένα είδος φτερών, δημοσίευσε στο instagram ο παραγωγός Τζον Λαντάου, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Τζέιμς Κάμερον και στον «Τιτανικό», πάλι με πρωταγωνίστρια την Kέιτ Γουίνσλετ.

AVATAR 2 - Official Trailer | James Cameron | Avatar 2 | Official | Trailer


Όπως είπε η ηθοποιός στο The Hollywood Reporter: «Για να παίξω τον ρόλο στο Avatar έπρεπε να μάθω ελεύθερη κατάδυση κι αυτό ήταν απίστευτο […] Περπατούσα στον πυθμένα της δεξαμενής. Μ′ αυτά τα τεράστια, βαριά φτερά ήταν σαν μεγάλο τελετουργικό. Αρκετά τρομακτικό. Το θέμα είναι ότι εάν μπορέσεις να κρατήσεις την αναπνοή σου για επτά λεπτά, σου φεύγει ο φόβος. Στην πραγματικότητα, κατά έναν περίεργο τρόπο, βασίστηκα στην ικανότητα να κρατάω την αναπνοή μου για πολύ. Και δεν φοβόμουν καθόλου».

Mission Impossible V - Underground water Scene
Κλείσιμο


Στην ταινία «Επικίνδυνη Αποστολή: Μυστικό Έθνος» του 2015, ο Τομ Κρουζ, για να γυρίσει την υποβρύχια σκηνή των 6 λεπτών, είχε παρακολουθήσει εκπαίδευση όχι απλά από δύτες, αλλά και από επίλεκτο των υποβρυχίων καταδρομών, ο οποίος του δίδαξε την τεχνική για να μπορέσει να κρατήσει την αναπνοή του όσο το δυνατόν περισσότερο.

Ειδήσεις σήμερα

Βουλή - Μητσοτάκης: Ζητάτε συγκυβέρνηση με αφορμή την πανδημία - Τσίπρας: Δεν θα σας σώσουμε εμείς

Κορωνοϊός - Σοκ στη Νάπολη: Ασθενής πέθανε μέσα σε τουαλέτα νοσοκομείου

«Πρόβα» διαζυγίου για τη Μελάνια Τραμπ: Αγκαζέ με στρατιώτη στην πρώτη εμφάνιση μετά τις εκλογές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης