Η ενόχληση του Νίκου Μουτσινά με την εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Η ενόχληση του Νίκου Μουτσινά με την εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Κάποια σχόλια για την Κόνι Μεταξά ενόχλησαν τον παρουσιαστή και ηθοποιό 

Nikos_Moutsinas
Κάποια σχόλια συνεργατών της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για την Κόνι Μεταξά ενόχλησαν τον Νίκο Μουτσινά ο οποίος τοποθετήθηκε μέσα από την εκπομπή του στον ΣΚΑΙ.

«Η Κόνι Μεταξά πού βγήκε; Σε τρία πλάνα την είδα σήμερα. Α, είναι ακόμα στο Πρωινό; Δεν την είδα χθες, δεν την είδα σήμερα και νόμιζα κάποιες αλλαγές ότι έχουν γίνει», είπαν μεταξύ άλλων οι συνεργάτες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο POP UP. Ο Νίκος Μουτσινάς, με τον δικό του τρόπο την... είπε στην εκπομπή του Alpha λέγοντας:

«Παιδιά δεν είναι ωραίο, λίγο να τα λέμε αυτά. Όλοι έχουμε πάει σε εκπομπές και δεν μας έχουν βγάλει και περιμέναμε στα νιάτα μας. Αλήθεια είναι αυτό. Όταν θέλει μια εκπομπή να κάνει αλλαγές -μην κοιτάς, κι εγώ θα τους διώξω όλου! Θα έρθει μια μέρα, θα βαφτούν και θα περιμένουν έξω και θα σχολιάζει τα ρούχα η Ηλιάνα στο POP UP. Και θα λένε ''τα παιδιά βγήκαν''. ''Όχι αλλά τους είδαμε στα δύο λεπτά''. Επίσης, αυτό μπορεί να συμβεί και σε σας! Είμαστε που είμαστε σε συνεχόμενο αυνανισμό η τηλεόραση, μην τρώμε κιόλας ο ένας τον άλλον! Δεν είναι ωραίο. Τα φιλιά μου παρ’ όλα αυτά στην Ηλιάνα… μόνο»  σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς.

Δείτε το βίντεο:

Έτσι άδειασε ο Νίκος Μουτσινάς το POP UP - "Μπορεί να συμβεί και σε σας"
 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης