Πρεμιέρα σήμερα για την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του MEGA, και η Δανάη Μπάρκα λίγο μετά τις 10.00, αγχωμένη αλλά χαρούμενη και ντυμένη στα κόκκινα, είπε την πρώτη ‘’καλημέρα’’ στους τηλεθεατές. Είχε προηγηθεί ένα χιουμοριστικό βίντεο με τους συνεργάτες της που αναβίωσαν σε δική τους παραλλαγή, την αγαπημένη σειρά του MEGA, «Ρετιρέ».
Μαζί με τη Δανάη Μπάρκα θα βρίσκονται καθημερινά η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, ο Άρης Καβατζίκης παρέα με τον Βαγγέλη Γιαννόπουλο, τη Σίσσυ Καλλίνη και στην κουζίνα, τον Απόστολο Ρουβά.
Η Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία βρέθηκε στα παρασκήνια της εκπομπής, δεν θα μπορούε να λείπει από την τηλεοπτική πρεμιέρα της κόρης της.
Η προηγμένη τεχνολογία της Dyson Spot+Scrub AI Robot αναλαμβάνει τη δύσκολη δουλειά και εμείς μπορούμε να απολαύσουμε ένα άνετο και πεντακάθαρο σπίτι, ακριβώς όπως το θέλουμε.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.