ΟΆκης Πετρετζίκης βρέθηκε με την παρέα του στοΌλυμπο, όπως συνηθίζει σχεδόν κάθε χρόνο. Αρχικά η παρέα πέρασε το βράδυ της στο καταφύγιο Ζολώτα, όπου εκεί έβγαλε και την καθιερωμένη της φωτογραφία από το ταξίδι, ενώ την επόμενη ημέρα έφυγε χαράματα για την κορυφή του βουνού. «At the top… with the Gods! Για άλλη μια χρονιά πιάσαμε κορυφή!» έγραψε ο chef ποζάροντας στην κορυφή με την ελληνική σημαία.
Λίγο μετά ανέβασε και άλλες εικόνες από την εκδρομή τους επισημαίνοντας πως τις ανέβασε για να σπάσει τη μονοτονία του Instagram, από τη Μύκονο και τις παραλίες. «ΟΛΥΜΠΟΣ: ΠΑΡΤ ΤΟΥ και η κλασική photo της χρονιάς από το καταφύγιό μας… κάθε χρόνο ίδια εποχή… κάθε χρονιά στο ίδιο παγκάκι… είμαστε ξυπόλητοι, πίνουμε φραπέ και είμαστε χαρούμενοι. (Βάζω και παρτ του για να σπάσω τη μονοτονία του ινστα από Μύκονο, πισίνες κτλ 😂)» ανέφερε ο Άκης Πετρετζίκης.
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.