Νικόλ Κίντμαν: Έπεσε σε λακκούβα και έσπασε τον αστράγαλό της

Νικόλ Κίντμαν: Έπεσε σε λακκούβα και έσπασε τον αστράγαλό της

Η 52χρονη Αυστραλή σταρ έχει αναγκαστεί να κυκλοφορεί με ορθοπεδική μπότα τις τελευταίες μέρες

nicole_kidman
Ένα ευτυχώς όχι πολύ σοβαρό ατύχημα είχε η Νικόλ Κίντμαν στη διάρκεια της καθιερωμένης της προπόνησης: βγήκε για τζόκινγκ, δεν πρόσεξε τη λακκούβα μπροστά της και βρέθηκε με ένα κάταγμα στον αστράγαλό της.
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μαζί με τον σύζυγό της Κιθ Έρμπαν και τα παιδιά τους πέρασαν την περίοδο της καραντίνας στην Αμερική, στο σπίτι τους στο Νάσβιλ, μακριά από τη μόνιμη έδρα τους στην Αυστραλία.


Ο 52χρονος τραγουδιστής της κάντρι μιλώντας στην αυστραλιανή εκπομπή The Project, αποκάλυψε με χιούμορ για τη σύζυγό του ότι δεν μπορούσαν να χορεύουν στο σπίτι τον τελευταίο καιρό, λόγω του ατυχήματός της εδώ και πέντε εβδομάδες. «Το αντιμετωπίζει πάρα πολύ καλύτερα από όσο θα μπορούσα εγώ» είπε χαρακτηριστικά, αποκαλύπτοντας ότι καθώς γυμναζόταν στη γειτονιά τους, γύρω από το σπίτι, μια απροσεξία της στον δρόμο της προκάλεσε ένα ελαφρύ κάταγμα στον αστράγαλο.
Keith Urban | The Project
Κλείσιμο


Στην ίδια συνέντευξη, μάλιστα εξήγησε ότι δεν βλέπουν την ώρα οικογενειακώς για να επιστρέψουν στην πατρίδα τους την , κοντά στους συγγενείς τους, μετά από αυτή τη σχεδόν 2μηνη απομόνωση στην Αμερική λόγω της πανδημίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης