Τα καλύτερα φινάλε τηλεοπτικών σειρών

Τα καλύτερα φινάλε τηλεοπτικών σειρών

Ποιες ήταν οι τηλεοπτικές σειρές που πέτυχαν να φτιάξουν ένα πραγματικά καλό τελευταίο επεισόδιο;

bryan_cranston_breaking_bad1_1020
Το τελευταίο επεισόδιο μίας τηλεοπτικής σειράς είναι εξόχως σημαντικό. Αν είναι δυνατό, μπορεί να απογειώσει την εμπειρία και την τελική αίσθηση, αν είναι κακό, μπορεί να καταποντίσει την προσπάθεια όσο καλά και αν ήταν τα επεισόδια που προηγήθηκαν.

Επίσης αποδεικνύεται ότι το να φτιάξεις ένα πραγματικά καλό φινάλε δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση. Σκεφτείτε από τις σειρές που έχετε παρακολουθήσει, πόσες πραγματικά είχαν ένα τελευταίο επεισόδιο που σας έμεινε αξέχαστο και ήταν υψηλού πραγματικά επιπέδου. Το περιοδικό Collider μπήκε στον πειρασμό να ψάξει τα καλύτερα φινάλε τηλεοπτικών σειρών και θα σας παρουσιάσουμε πού κατέληξε. Μπορείτε να διαβάσετε άφοβα καθώς το άρθρο δεν περιέχει spoiler:

Breaking Bad
Πρόκειται αναμφίβολα για μία από τις καλύτερες σειρές που έχουν βγει. Από την αρχή μέχρι το τέλος ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες των τηλεθεατών, οι οποίοι παρεμπιπτόντως ήταν πάρα μα πάρα πολλοί. Δεν το λες και εύκολο εγχείρημα.

The Americans
Ειδικά το φινάλε ήταν εκείνο που έκλεψε τις εντυπώσεις. Ο συντάκτης του Collider γράφει ότι ήταν τόσο επικό που παρά το γεγονός ότι χρησιμοποιήθηκε ένα χιλιοπαιγμένο κομμάτι, το With or Without You των U2, σε έκανε να ξεχνάς ότι το έχεις ξανακούσει και ζούσες ακόμα και αυτή την εμπειρία από την αρχή.

Friends
Τα λόγια είναι περιττά για αυτή τη σειρά. Το τελευταίο επεισόδιο είναι από αυτά με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση που έχει καταγραφεί ποτέ.(στο Friends βάζουμε σε βίντεο την τελευταία σκηνή, καθώς θεωρούμε ότι την έχουν δει οι πάντες και απλώς ίσως θέλουν να την ξαναθυμηθούν)

The Sopranos
Σοκαριστικό το φινάλε, προκάλεσε πολλά συναισθήματα και δίχασε το κοινό, από πολλούς όμως αντιμετωπίστηκε ως αριστούργημα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Watch&Chill





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης