Τα κορίτσια του Game of Thrones έγιναν γυναίκες

Τα κορίτσια του Game of Thrones έγιναν γυναίκες

Αποκαλύπτουν τι θα δούμε και δείχνουν φωτογραφίες του 5ου κύκλου - Προσοχή, spoiler alert

Τα κορίτσια του Game of Thrones έγιναν γυναίκες
Οι δύο νεαρές Βρετανίδες ηθοποιοί Maisie Williams και Sophie Turner, που υποδύονται τις κόρες του Σταρκ, Σάνσα και Άρια στην σειρά Game of Thrones, έχουν πλέον εξοικειωθεί με τη δημοσιότητα.

Οι δύο κοπέλες είναι φίλες από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν στα γυρίσματα του 1ου κύκλου της σειράς. Αυτές τις μέρες βρίσκονται στην Καλιφόρνια για να προωθήσουν τον πέμπτο κύκλο της σειράς ο οποίος θα αρχίσει να προβάλλεται στις 12 Απριλίου, Κυριακή του Πάσχα. 

Δημοσιογράφος των New York Times τις πέτυχε σε μια φωτογράφιση μόδας, στην ηλιόλουστη Καλιφόρνια, σε ένα σκηνικό δηλαδή εντελώς αντίθετο από τα «σκοτεινά» σκηνικά του Game of Thrones. 

«Πρέπει να κάνουμε κι άλλες φωτογραφίσεις παρέα» δηλώνει η Turner. Η ηθοποιός έχει πια ενηλικιωθεί ενώ η 17χρονη φίλη της έχει σύντομα γενέθλια. «Στις αρχές της σειράς, όταν τρώγαμε, στα διαλείμματα μας έβαζαν στο τραπέζι των παιδιών. Αλλά τώρα καθόμαστε με τους ενήλικες» αποκαλύπτουν τα κορίτσια. «Ενηλικιωθήκαμε μέσα στη σειρά και τυπικά και στην ουσία γιατί μάθαμε πάρα πολλά σε επαγγελματικό αλλά και προσωπικό επίπεδο. Ήταν όλοι οι μεγαλύτεροι ηθοποιοί πολύ προστατευτικοί μαζί μας και πρόθυμοι να μας δείξουν» λέει η Turner.

Ο πέμπτος κύκλος δίνει νέα τροπή στην ιστορία της οικογένειας Σταρκ και οι δύο μικρές πριγκίπισσες παίρνουν επιτέλους τα ηνία, με ηγετικούς ρόλους που δεν είχαν στο παρελθόν. Η Άρια ταξιδεύει σε μια νέα τοποθεσία για να ολοκληρώσει το training της ως πολεμίστρια ενώ η μεγαλύτερη Σάνσα, από θύμα μετατρέπεται σε θύτης καθώς γίνεται άκρως εκδικητική. 
Κλείσιμο



Οι δύο ηθοποιοί που έχουν κερδίσει την προσοχή του Χόλιγουντ, έχουν αναλάβει δουλειές και εκτός Game of Thrones. H Williams, τελειώνει την ταινία της “The Devil and the Deep Blue Sea” και η Turner έχει δύο ταινίες που βγαίνουν φέτος, το δράμα “Alone” και την κομεντί “Barely Lethal”, ενώ ήδη έχει ανακοινωθεί το όνομα της για την ταινία “X-Men: Apocalypse,” 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης