Στα χνάρια της Ζελβέγκερ η Oύμα Θέρμαν: Αγνώριστη από τις πλαστικές επεμβάσεις!

Στα χνάρια της Ζελβέγκερ η Oύμα Θέρμαν: Αγνώριστη από τις πλαστικές επεμβάσεις!

«Μα τι έκανε στο πρόσωπό της;» αναρωτιούνται τα διεθνή Μέσα μετά την χτεσινή εμφάνιση της ηθοποιού στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Τhe Slap»

Στα χνάρια της Ζελβέγκερ η Oύμα Θέρμαν: Αγνώριστη από τις πλαστικές επεμβάσεις!
Η απίστευτη μεταμόρφωση της Ρενέ Ζελβέγκερ δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτή της Ούμα Θέρμαν. Η 44χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε το βράδυ της Δευτέρας στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «The Slap» στη Νέα Υόρκη και οι παπαράτσι δυσκολεύτηκαν να την αναγνωρίσουν. Το πρόσωπο της Θέρμαν- όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες- μοιάζει τελείως διαφορετικό, προφανώς από τις πλαστικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί.

Κλείσιμο


Στην χτεσινή εμφάνιση της, η Ούμα Θέρμαν επέλεξε ένα φυσικό μακιγιάζ στα μάτια και προτίμησε να τονίσει με κόκκινο κραγιόν τα χείλη της. Εμφανίστηκε με ένα μαύρο φόρεμα και έδειχνε να αισθάνεται αμήχανα μπροστά στον φωτογραφικό φακό, καμία σχέση με την παλιά Ούμα Θέρμαν που πόζαρε γεμάτη αυτοπεποίθηση. Η νέα εικόνα της ηθοποιού προκάλεσε αίσθηση στα διεθνή Μέσα που αναρωτιούνται μέσα από τους τίτλους τους, «Μα τι έκανε στο πρόσωπό της;» και βάζουν κουίζ στους αναγνώστες τους, όπως «Αναγνωρίζετε την καινούργια Ούμα Θέρμαν;»










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης