Game of Thrones: Υπό άκρα μυστικότητα η γυμνή σκηνή της Σέρσεϊ Λάνιστερ (spoiler)

Game of Thrones: Υπό άκρα μυστικότητα η γυμνή σκηνή της Σέρσεϊ Λάνιστερ (spoiler)

Εκτός προϋπολογισμού έβγαλε τη πέμπτη σεζόν της σειράς η Λένα Χίντεϊ

Game of Thrones: Υπό άκρα μυστικότητα η γυμνή σκηνή της Σέρσεϊ Λάνιστερ (spoiler)
Εκτός προϋπολογισμού έβγαλε, σύμφωνα με πληροφορίες, τη πέμπτη σεζόν της σειράς Game of  Thrones η Λένα Χίντεϊ, η οποία υποδύεται τη μοχθηρή βασίλισσα του King's Landing, Σέρσεϊ Λάνιστερ.

Ο λόγος; Τα γυρίσματα της επίμαχης σκηνής, η οποία περιλαμβάνεται στο πέμπτο βιβλίο -πάνω στο οποίο έχει βασιστεί η σειρά- κατά την οποία η Σέρσεϊ τιμωρείται για όλα όσα έχει κάνει στο παρελθόν, περιφερόμενη γυμνή και με κομμένα τα μαλλιά στο Δρόμο της Ντροπής, στα στενά του King's Landing.

Κλείσιμο
Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, οι παραγωγοί της σειράς ξόδεψαν επιπλέον 200.000 δολάρια, προκειμένου να έχει η πρωταγωνίστρια όλη την απαραίτητη φύλαξη, ώστε να μη διαρρεύσουν γυμνές φωτογραφίες, πριν τη προβολή του επεισοδίου.



Έτσι, τις τέσσερις τελευταίες ημέρες, η Λένα Χίντεϊ περιφερόταν γυμνή στη μεσαιωνική πόλη του Ντουμπρόβνικ στην Κροατία, αλλά οι παραγωγοί πλήρωσαν 50.000 δολάρια την ημέρα για να αποτρέψουν κάποια διαρροή.

Η αλήθεια είναι ότι παρά τους εκατοντάδες θαυμαστές της σειράς που είχαν περικυκλώσει την όμορφη πόλη όλες αυτές τις ημέρες, καμία φωτογραφία της γυμνής και ντροπιασμένης βασίλισσας δεν έχει διαρρεύσει.



Ωστόσο, καταφέραμε να δούμε τη Λένα Χίντεϊ κάτω από μια ομπρέλα, ματωμένη και τυλιγμένη σε ένα σεντόνι και περικυκλωμένη από σωματοφύλακες.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η αμερικανική ιστοσελίδα TMZ, τουλάχιστον 200 φύλακες ασφαλείας προσελήφθησαν για τα γυρίσματα της σκηνής, αλλά η παραγωγή έδωσε και πολλά χρήματα στους ντόπιους καταστηματάρχες οι οποίοι έπρεπε να κρατήσουν κλειστά τα καταστήματά τους, προκειμένου να γυριστεί το Game of Thrones.

Τέλος, όπως έγινε γνωστό, όσοι άνθρωποι ήταν μπροστά στην ολόγυμνη σκηνή της Σέρσεϊ, αναγκάστηκαν να υπογράψουν ένα συμβόλαιο εχεμύθειας, το οποίο αν παραβιάσουν, θα τιμωρηθούν με πρόστιμο 250.000 δολαρίων!







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης