Game of Thrones: Ο Bran Stark και ο Hodor δεν θα παίξουν στην 5η σεζόν

Game of Thrones: Ο Bran Stark και ο Hodor δεν θα παίξουν στην 5η σεζόν

Η τέταρτη σεζόν έκλεισε γεννώντας πολλές απορίες με τον ρόλο του Bran Stark, οι οποίες ως φαίνεται θα αργήσουν πολύ να λυθούν

Game of Thrones: Ο Bran Stark και ο Hodor δεν θα παίξουν στην 5η σεζόν
Η σειρά «Game of Thrones» έχει καθηλώσει εκατομμύρια θεατές ανά τον κόσμο και πολλοί είναι εκείνοι που ανυπομονούν για την πέμπτη κατά σειρά σεζόν. Το «Game of Thrones» έχει προκαλέσει πολλές εκπλήξεις στους φανατικούς της σειράς, τόσο ευχάριστες όσο και δυσάρεστες, ενώ πολλά συγκλονιστικά του επεισόδια αποτέλεσαν ένα «καυτό» θέμα συζήτησης στο Διαδίκτυο.

Τώρα, νέες πληροφορίες λένε ότι ο Bran Stark και ο Hodor δεν θα εμφανιστούν στην επόμενη σεζόν. Και οι δύο ήταν μέρος μιας μεγάλης ιστορίας την περασμένη σεζόν, καθώς αποτόλμησαν να περάσουν πέρα από το Τείχος. 

Κλείσιμο
Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο Yahoo, ο Kristian Nairn, ο οποίος παίζει τον σιωπηλό Hodor, δήλωσε ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο Isaac Hempstead-Wright, δηλαδή ο Bran Stark, δεν θα παίζουν στην πέμπτη σεζόν. 

«Έχουμε μια σεζόν αποχής και έχουμε διακοπή ενός έτους, μόνο και μόνο επειδή όπως φαντάζομαι η ιστορία μας είναι μέχρι το τέλος των βιβλίων» είπε. Οπως και να έχει, η τέταρτη σεζόν έκλεισε γεννώντας πολλές απορίες με τον ρόλο του Bran Stark, οι οποίες ως φαίνεται θα αργήσουν πολύ να λυθούν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης