O Steve Jobs έστειλε τον Kutcher... στο νοσοκομείο

O Steve Jobs έστειλε τον Kutcher... στο νοσοκομείο

Οι «θυσίες» του διάσημου ηθοποιού για τις ανάγκες του ρόλου του δεν αποκλείεται του χρόνου να του εξασφαλίσουν και μια υποψηφιότητα για τα βραβεία Oscar

 

O Steve Jobs έστειλε τον Kutcher... στο νοσοκομείο
Τι τραβάνε και αυτοί οι stars του Hollywood που προκειμένου να υποδυθούν με απόλυτη επιτυχία έναν ρόλο κάνουν τα πάντα προκειμένου να το πετύχουν. Ακόμα και να βάλουν σε κίνδυνο τη ζωή τους... Κάτι τέτοιο συνέβη και στον ηθοποιό Aston Kutcher, που για χάρη του ρόλου που έχει αναλάβει για τη ζωή του ιδρυτή της Apple Steve Jobs, χρειάστηκε να χάσει αρκετά κιλά προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν πιο πειστικός στο νέο του αυτό ρόλο.

Αποτέλεσμα…ο νεαρός ηθοποιός να νοσηλευτεί για δύο μέρες στο νοσοκομείο, καθώς αναγκαζόταν να τρέφεται μόνο με φρούτα. 

«Νοσηλεύτηκα δύο μέρες, λίγες μέρες πριν ξεκινήσουμε τα γυρίσματα της ταινίας. Είχα διπλώσει από τον πόνο. Τα επίπεδα του παγκρέατός μου ήταν εξωφρενικά. Τρομοκρατήθηκα. Πραγματικά τα έχασα, δεν ήξερα τι να κάνω», δήλωσε ο ίδιος στην εφημερίδα USA Today.

Ωστόσο ,όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες, οι «θυσίες» αυτές του Kutcher για τις ανάγκες του ρόλου του δεν αποκλείεται του χρόνου να του εξασφαλίσουν και μια υποψηφιότητα για τα βραβεία Oscar και γιατί όχι να καταφέρει και να το κερδίσει.

 
Κλείσιμο

 

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης