Όπως είπαν σε συνέντευξή τους στο IndieWire είχαν γράψει μια σκηνή για εκείνον, με την ελπίδα να επαναλάβει τον ρόλο του ως Τόνι Σταρκ/Iron Man.
Εκείνος ωστόσο, απέρριψε την προσφορά, πράγμα που τους φάνηκε λογικό, αφού ο ηθοποιός επιστρέφει στη Marvel με έναν διαφορετικό ρόλο, αυτόν του Doctor Doom.
Why Robert Downey Jr. Turned Down Iron Man Cameo in Deadpool & Wolverine — Even After 'Ryan Gave Him the Hard Press' https://t.co/z9VQrLcEfS
«Θέλαμε να εμφανιστεί έστω για λίγο. Είχαμε γράψει μια σκηνή για να ξεκινάει με αυτήν η ταινία. Ο Ράιαν Ρέινολντς ήταν εκείνος που την εμπνεύστηκε, οπότε του ζητήσαμε να το πει εκείνος στον Τζούνιορ», είπε χαρακτηριστικά ο Ρετ Ρις.
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είχαμε την ελπίδα ότι έτσι θα μπορούσαμε να αποκτήσουμε τον Ντάουνι. Αλλά δεν γνωρίζαμε για τον νέο του χαρακτήρα, τον Doctor Doom. Δεν υπήρχε περίπτωση να κάνει και τα δύο, αλλά σκεφτήκαμε ότι "κανείς δεν λέει όχι στον Ράιαν Ρέινολντς"».
Ωστόσο, ήταν το πρώτο «όχι» που δέχτηκε ο ηθοποιός, αφού δεν μπορούσε καν να διαπραγματευτεί τη συμμετοχή του, λόγω του νέου του ρόλου.
«Ήταν το μόνοο όχι που πήρε ποτέ. Θέλαμε πολύ να τον έχουμε, αλλά καταλαβαίνουμε ότι αν γινόταν αυτό, έπειτα θα υπήρχε κενό στο σενάριο της Marvel. Πώς θα επέστρεφε ως Doctor Doom αν ο ηθοποιός έπαιζε τον Τόνι Σταρκ;», είπε κλείνοντας ο Ρις.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.