Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ αποκάλυψε ότι πάλευε με την ανορεξία όταν έπαιζε στο «Παντρεμένοι με παιδιά»: Ήθελα τα κόκαλά μου να προεξέχουν

Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ αποκάλυψε ότι πάλευε με την ανορεξία όταν έπαιζε στο «Παντρεμένοι με παιδιά»: Ήθελα τα κόκαλά μου να προεξέχουν

Το σημαντικότερο πλέον για εκείνη, είναι η κόρη της να μεγαλώσει με τα σωστά μηνύματα

christina_applegate
Στο πιο πρόσφατο επεισόδιο του podcast της Κριστίνα Άπλγκεϊτ, η ηθοποιός αποκαλύψε ότι την περίοδο που έπαιζε στη διάσημη σειρά «Παντρεμένοι με παιδιά», είχε ανορεξία.

«Απλώς στέρησα τον εαυτό μου φαγητό για χρόνια και χρόνια και χρόνια», είπε αρχικά η Άπλγκεϊτ στο νεότερο επεισόδιο του MeSsy, του podcast που κάνει με τη συνάδελφό και φίλη της, Τζέιμι-Λιν Σίγκλερ.


Η ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια δίνει τη δική της μάχη με τη σκλήρυνση κατά πλάκας, τόνισε πως ποτέ έως τώρα, δεν είχε συζητήσει δημόσια για τη διατροφική της διαταραχή. Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ είπε στην εκπομπή ότι το θέμα με τα κιλά της ξεκίνησε από την παιδική της ηλικία, όταν ο γιος μιας γειτόνισσας, την αποκαλούσε χοντρή.

Κλείσιμο
Όταν ήταν 15 ετών και είχε ξεκινήσει την επιτυχημένη πορεία της στο «Married With Children», η μητέρα της, την έβαλε να ξεκινήσει δίαιτα. Η Άπλγκεϊτ δεν θυμάται εκείνη την περίοδο με τις καλύτερες αναμνήσεις, καθώς όπως τόνισε: «Ήταν πάντα ανταγωνιστική (η μητέρα μου). Αν έφτανα τα 49 κιλά, αναρωτιόταν πάντα πώς το κατάφερνα. Ο λόγος ήταν ότι έτρωγα πέντε αμύγδαλα σε μια μέρα, έκλαιγα και δεν θα ήθελα να βγω από το σπίτι για πολλά χρόνια».
christina_applegate-1
H Κριστίνα Άπλγκεϊτ στην τηλεοπτική σειρά «Παντρεμένοι με παιδιά»
Στο «Παντρεμένοι με παιδιά» η Άπλγκεϊτ φορούσε συχνά κοντές φούστες και αποκαλυπτικά μπλουζάκια για τον ρόλο της Κέλι Μπάντυ και όπως δήλωσε: «Ήθελα τα κόκαλά μου να προεξέχουν, οπότε δεν έτρωγα».

Η συγκεκριμένη κατάστασή της μάλιστα ανησύχησε το καστ και την παραγωγή της σειράς: «Ήταν πολύ τρομακτικό για όλους στο πλατό γιατί έλεγαν "η Κριστίνα δεν τρώει ποτέ". Μου μίλησαν για αυτό» και πρόσθεσε πως κάποια περίοδο ήταν τόσο πολύ αδύνατη, που δεν της έκαναν ούτε τα ρούχα με το 0 νούμερο.
christina_applegate-12
Οι διατροφικές διαταράχες της ηθοποιού κράτησαν χρόνια, προτού συνειδητοποιήσει πως χρειάζεται βοήθεια. Όπως είπε στο podcast, αυτό που την ενδιαφέρει περισσότερο πλέον, είναι η κόρη της, Σάντυ, να μεγαλώσει με τα σωστά μηνύματα.

«Δεν θέλω η κόρη μου να με βλέπει να μην τρώω», είπε. «Είχα άσχημα προβλήματα αυτοεκτίμησης και θα τα έχω όλη μου τη ζωή. Δεν το θέλω αυτό για το παιδί μου».

Ειδήσεις σήμερα:

Η Μητρόπολη Καλαβρύτων διαψεύδει ότι η υφυπουργός Αλεξοπούλου έφαγε πόρτα και δημοσιεύει φωτογραφίες

Κινηματογραφική απόδραση στη Γαλλία - Τουλάχιστον δύο νεκροί σωφρονιστικοί υπάλληλοι μετά από επίθεση σε βαν που μετέφερε κρατούμενο


Νέοι κανόνες για τις δημόσιες επενδύσεις και τα ευρωπαϊκά κονδύλια - Πόροι 12,2 δισ. ευρώ σε έργα το 2024

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης