Η Ιρίνα Σάικ μετά τον χωρισμό της με τον Τομ Μπρέιντι «ψάχνει έναν άντρα όμορφο, διάσημο και με πολλά χρήματα»

Η Ιρίνα Σάικ μετά τον χωρισμό της με τον Τομ Μπρέιντι «ψάχνει έναν άντρα όμορφο, διάσημο και με πολλά χρήματα»

Όπως είπε άτομο από το περιβάλλον της, το μοντέλο... κυνηγάει την τύχη της σε Ευρώπη και Αμερική

Irina_Shayk
Το ειδύλλιο της Ιρίνα Σάικ και του Τομ Μπρέιντι δεν είχε όπως φάνηκε ευτυχισμένο τέλος και το 37χρονο σούπερ μόντελ, ψάχνει ξανά τον έρωτα.

Όπως ανέφερε μάλιστα πηγή από το περιβάλλον της Σάικ στην Page Six, «η Ιρίνα έχει βγει στο κυνήγι και ψάχνει έναν άντρα όμορφο, διάσημο και με πολλά χρήματα».

Η ίδια πηγή δήλωσε πως το μοντέλο «αναζητάει τον έρωτα σε Ευρώπη και Αμερική και γενικά είναι... δύσκολα τα πράγματα, καθώς δεν έχει μεγάλο κύκλο γνωριμιών».
BLU_A34394713
Κλείσιμο
Η σχέση της Σάικ και του Μπρέιντι έγινε γνωστή προς το τέλος του περασμένου έτους, όμως δεν κράτησε πολύ. Το πρώην ζευγάρι απαθανατίστηκε κάποιες φορές σε νυχτερινές εξόδους, ουδέποτε όμως προχώρησε ο δεσμός τους, σε κάτι πιο σοβαρό.

Άνθρωποι από το κοινό περιβάλλον του ζευγαριού, είχαν μιλήσει στα διεθνή πρακτορεία, τονίζοντας ότι το πολυσυζητημένο ειδύλλιο ανάμεσά τους «απλά ξεφούσκωσε»: «Η Ιρίνα είχε ενθουσιαστεί με τον Τομ. Της άρεσε να βγαίνει μαζί του. Την ενθουσίαζε. Διασκέδαζαν ταξιδεύοντας για να βλέπουν ο ένας τον άλλον. Στο τέλος, όμως, το πράγμα, κατά κάποιον τρόπο ξεφούσκωσε».
tom_brady_-_irina_shayk
Η ίδια πηγή τόνισε τότε ότι η αιτία που χώρισαν, ήταν επειδή «και οι δύο συνεχίζουν να έχουν υποχρεώσεις και γινόταν όλο και πιο δύσκολο να βρίσκονται στην ίδια πόλη την ίδια στιγμή. Η Ιρίνα έχει μόνο καλά λόγια να πει για τον Τομ». Άλλη πηγή ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχει κανένα δράμα μεταξύ του Τομ Μπρέιντι και της Ιρίνα Σάικ. Απλά δεν τράβηξε».

Eιδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία - Politico: Ελλάδα, Ισπανία δεν στέλνουν πυραύλους και η Γερμανία δεν καταλαβαίνει το γιατί

«Minerva Red»: Timelapse βίντεο με την αφρικανική σκόνη που «έπνιξε» την Αθήνα

Μπέλα Χαντίντ: Ξέσπασε η Μπαρ Ραφαέλι εναντίον της για ψευδή ανάρτηση υπέρ της Γάζας - «Δεν έμαθες από τα λάθη της Τζίτζι;»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης