Η Σάλμα Χάγιεκ Πινόστα καλύτερα της. Η Μεξικανή ηθοποιός που είναι ιδιαίτερα δραστήρια στο social media δείχνει στους διαδικτυακούς της φίλους πώς περνά την καθημερινότητά της. Χθες η Σάλμα μοιράστηκε στο Instagram της δύο φωτογραφίες από τη στιγμή που χαλαρώνει στη σάουνα.
Στις φωτογραφίες, που ανέβασε τη βλέπουμε να είναι γυμνή και ξαπλωμένη στον πάγκο χρησιμοποιώντας μόνο δύο διπλωμένες λευκές πετσέτες για να καλύψει τα επίμαχα σημεία, αφήνοντας τους ώμους, τη μέση και τα πόδια της ακάλυπτα.
Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε
Η Σάλμα φαίνεται πως δίνει μεγάλη σημασία στη φροντίδα της επιδερμίδας της. «Αγκαλιάζοντας τη θεραπευτική δύναμη της σάουνας. Ιδρώνοντας διώχνω το άγχος της εβδομάδας», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε τις φωτογραφίες.
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.