Λεονάρντο Ντι Κάπριο-Τζίτζι Χαντίντ: Ξανά μαζί - Το μοντέλο γνώρισε τους γονείς του ηθοποιού

Λεονάρντο Ντι Κάπριο-Τζίτζι Χαντίντ: Ξανά μαζί - Το μοντέλο γνώρισε τους γονείς του ηθοποιού

Αν και προσπάθησαν να το κρατήσουν κρυφό, εθεάθησαν στο ίδιο εστιατόριο, όπου βρίσκονταν ο πατέρας και η μητριά του Χολιγουντιανού σταρ

ntikaprio_xantint
Παρά τα δημοσιεύματα που θέλουν τη σχέση τους να έχει τελειώσει οριστικά, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η Τζίτζι Χαντίντ, όχι μόνο είναι και πάλι ζευγάρι, αλλά η σχέση τους φαίνεται να έχει προχωρήσει.

Σύμφωνα με το TMZ, το ζευγάρι εθεάθη να μπαίνει στο ίδιο ξενοδοχείο στο Λονδίνο με μερικά λεπτά διαφορά.  Στο ίδιο άρθρο αναφέρεται ότι ο ηθοποιός θέλησε να γνωρίσει το μοντέλο στους γονείς του, προσπαθώντας παράλληλα, να κρατήσει τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.


Η Χαντίντ εθεάθη να μπαίνει με μία φίλη της στο ίδιο εστιατόριο που γευμάτιζε ο Ντι Κάπριο με τον πατέρα του και τη μητριά του, με τα μέσα ενημέρωσης να κάνουν λόγο για μία «σύμπτωση που κάθε άλλο παρά τυχαία είναι». Παρόλα αυτά, καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα, όσον αφορά τη σχέση τους.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι δυο τους χώρισαν τον Φεβρουάριο, αλλά έγιναν και πάλι ζευγάρι τον Μάρτιο.
dicaprio_-_hadid

Η εξέλιξη αυτή έρχεται λίγες μόνο μέρες μετά τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media, με τον Χολιγουντιανό σταρ να κάνει διακοπές μαζί με 22χρονο μοντέλο, φίλη της Χαντίντ.

Κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής με γιοτ στην Ευρώπη, ο Ντι Κάπριο εθεάθη με ένα μοντέλο που τυχαίνει να είναι... φίλη της συντρόφου του. Ο 48χρονος ξεκίνησε το ταξίδι του ανοιχτά των ακτών της Ίμπιζα στην Ισπανία, συνοδευόμενος από τη Μέγκαν Ρος, ένα 22χρονο μοντέλο από την Αμερική, γνωστό για τη συνεργασία του με διάσημες μάρκες πολυτελείας.
Κλείσιμο


Το TMZ δημοσίευσε εικόνες που δείχνουν τον Ντι Κάπριο και τη Ρος να βγαίνουν από το ίδιο βαν και να κατευθύνονται προς το γιοτ του ηθοποιού, χωρίς να προσπαθούν να κρυφτούν. Ενδιαφέρον δε προκαλεί το γεγονός, πως μόνο οι δυο τους επιβιβάστηκαν στο σκάφος. Ενισχύοντας περαιτέρω τις εικασίες, η Μέγκαν Ρος φωτογραφήθηκε με εντελώς διαφορετικό ντύσιμο την Κυριακή, κατάσταση που υποδηλώνει ότι πέρασαν το βράδυ μαζί.




Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock



Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές 2023: Κόπηκε ο Κασιδιάρης από τον Άρειο Πάγο - Πέρασαν 32 κόμματα

Εύα Καϊλή: Eπιστρέφει σαν βουλευτής στο Ευρωκοινοβούλιο

Δημοσκόπηση MRB: Δείχνει αυτοδυναμία ΝΔ και επτακομματική Βουλή

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης