Επιασε φωτιά σε συναυλία της Rihanna στο Ντάλας

Επιασε φωτιά σε συναυλία της Rihanna στο Ντάλας

Το σόου ξεκίνησε φυσιολογικά με την τραγουδίστρια να τα δίνει όλα πάνω στη σκηνή

Υπόθεση «Κάμπους» στην Καλιφόρνια
Επιασε φωτιά σε συναυλία της Rihanna στο Ντάλας
 Όλες οι εμφανίσεις της κοκκινομάλλας νεαρής τραγουδίστριας Rihanna είναι συνήθως καυτές και σέξι. 

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής της εμφάνισης στο Ντάλας κάτι όμως δεν πήγε καλά και πήρε φωτιά το stage, ακυρώνοντας έτσι με τον πιο αιφνίδιο τρόπο τη συναυλία της. 

Το σόου ξεκίνησε φυσιολογικά με την τραγουδίστρια να τα δίνει όλα πάνω στη σκηνή, μέχρι τη στιγμή που άρχισαν να βγαίνουν καυτές τεράστιες φλόγες απ' τα σκηνικά.
Κλείσιμο


Στο American Airlines Center, όπως ήταν επόμενο επικράτησε πανικός, το κτίριο εκκενώθηκε άμεσα και η Rihanna εξαφανίστηκε από τη σκηνή μέσα σε δευτερόλεπτα. 

Οι θαυμαστές της που βρίσκονταν πολύ κοντά στο stage, απομακρύνθηκαν και αυτοί γρήγορα από το σημείο και κατευθύνθηκαν προς τις εξόδους κινδύνου. 

Το CBS Dallas-Fort Worth αναφέρει σε δημοσίευμά του ότι η φωτιά πιθανότατα προκλήθηκε από τα πυροτεχνήματα που χρησιμοποιεί σχεδόν πάντοτε η τραγουδίστρια στις εμφανίσεις της.

Ο αρχηγός της Πυροσβεστικής Ασφάλειας του Ντάλας Johnny Bates δε, δήλωσε σχετικά ότι δεν υπήρξαν μεγάλου μεγέθους ζημιές. 

«Όλα βρίσκονται κάτω από αυστηρό έλεγχο και δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ίδιος. 

Η Rihanna από την πλευρά της είπε ότι είναι πολύ στεναχωρημένη που αναγκάστηκε να διακόψει τη συναυλία της και υποσχέθηκε στους θαυμαστές της ότι θα επανορθώσει σύντομα για αυτό, twitt-άροντας: 

«DALLAS!!! We set the stage on FYAH tonight!!! LITERALLY!!! I'm so pissed, I was havin so much fun wit yall too!!! I gotta come back man!!'»

Το μάτιασαν το κορίτσι…


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης