Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Η τελευταία της εβδομάδα - «Απόμακρη και πληγωμένη»

Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Η τελευταία της εβδομάδα - «Απόμακρη και πληγωμένη»

Τι λένε όσοι την είδαν λίγες ημέρες πριν τον θάνατό της

LIsa-marie-presley-lastweeek
Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, το μοναχοπαίδι του «βασιλιά της ροκ εν ρολ», Έλβις Πρίσλεϊ, πέθανε από ανακοπή καρδιάς, όπως ανακοίνωσε η μητέρα της, Πρισίλα Πρίσλεϊ. 

«Με βαριά καρδιά πρέπει να μοιραστώ τα άσχημα νέα, μας άφησε η όμορφη κόρη μου Λίζα Μαρί. Ήταν η πιο παθιασμένη, δυνατή και αγαπημένη γυναίκα που γνώρισα ποτέ» είπε η μητέρα της σε δήλωσή της. Nωρίτερα, είχε παρακαλέσει τον κόσμο να προσευχηθεί για την κόρη της, καθώς η κατάστασή της ήταν εξαιρετικά κρίσιμη.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο θάνατος της 54χρονης κόρης του Έλβις Πρίσλεϊ, διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο του Λος Άντζελες, όπου μεταφέρθηκε μετά από καρδιακή ανακοπή. Η γυναίκα είχε πέσει σε κώμα και βρισκόταν σε μηχανική υποστήριξη, προτού αφήσει την τελευταία της πνοή.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου λίγο αφότου της έγινε ΚΑΡΠΑ και χορήγηση αδρεναλίνης στο σπίτι της στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια, η Αμερικανίδα μοναχοκόρη του Έλβις Πρίσλεϊ, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η οικονόμος της Λίζα Μαρί τη βρήκε αναίσθητη στην κρεβατοκάμαρά της και εκείνος που της έκανε την καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο, ήταν ο πρώην άντρας της, Ντάνι Κίου, με τον οποίο συζούσε. 
Lisa_Marie_Presley_8569

Μετά τον θάνατό της, πλήθος δημοσιεύματων έχουν δει το φως της δημοσιότητας και προσπαθούν να δικαιολογήσουν τον ξαφνικό και άδοξο θάνατο της 54χρονης τραγουδίστριας. 

Όπως χαρακτηριστικά περιγράφεται σε δημοσίευμα της Daily Mail, η τελευταία εβδομάδα της κόρης του θρυλικού Έλβις Πρίσλεϊ υπήρξε δύσκολη, γεμάτη λύπη και ήταν αποτραβηγμένη. Κάποιες ημέρες πριν από το άδοξο τέλος της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, η ίδια είχε παραχωρήσει μία ομιλία στην Graceland, τη μυθική έπαυλη του Πρίσλεϊ, με αφορμή την επέτειο των 88 χρόνων του αείμνηστου βασιλιά της ροκ εν ρολ.

Η ομιλία στη Graceland
Κάποιες ημέρες πριν από το άδοξο τέλος της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, είχε μιλήσει στην Graceland, τη μυθική έπαυλη του Πρίσλεϊ, με αφορμή την επέτειο των 88 χρόνων του αείμνηστου βασιλιά της ροκ εν ρολ.

Όπως αναφέρεται, η 54χρονη με μεγάλη δυσκολία βγήκε έξω από το σπίτι και ο μοναδικός λόγος για τον οποίο παρακινήθηκε, ήταν οι θαυμαστές του Έλβις, οι οποίοι «κρέμονταν από τα χείλη της».

Μάλιστα όπως είχε πει η τραγουδίστρια στο αφοσιωμένο πλήθος, που βρέθηκε στο κτήμα του θρυλικού τραγουδιστή στο Μέμφις: «Είστε οι μόνοι άνθρωποι που μπορούν να με βγάλουν από το σπίτι. Σήμερα, ο Έλβις θα ήταν 88 ετών, είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς. Νομίζω ότι θα ήταν περήφανος, νομίζω ότι φέτος ήταν μια απίστευτη χρονιά. Νομίζω ότι η ταινία ήταν απίστευτη και είμαι πολύ περήφανη γι' αυτήν, ελπίζω να είστε και εσείς. Είναι πολύ συγκινητικό το ότι κάθε χρόνο έρχεστε από όλο τον κόσμο και συγκινεί εμένα και την οικογένειά μου και σας ευχαριστώ».

Οι θαυμαστές της οικογένειας Πρίσλεϊ μάλιστα υπογράμμισαν, σύμφωνα με τις πληροφορίες της βρετανικής εφημερίδας, ότι η μοναχοκόρη του Έλβις Πρίσλεϊ δεν είχε δημοσιεύσει τίποτα στο Instagram από τον Αύγουστο, ενώ φαινόταν «απίστευτα λυπημένη» και «πραγματικά πληγωμένη». Άλλωστε τα τελευταία δύο χρόνια υπήρξαν για την 54χρονη τραγουδίστρια, εξαιρετικά δύσκολα, καθώς είχε να διαχειριστεί την οδυνηρή απώλεια του γιου της, Μπέντζαμιν Κίου, ο οποίος αναπαύεται στο πλευρό του Έλβις Πρίσλεϊ στη Graceland.

Οι Χρυσές Σφαίρες και το ξέσπασμα
Δύο ημέρες πριν την είδηση του θανάτου της, που σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο κόσμο, η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ είχε δώσει το «παρών» στην τελετή απονομής για τις Χρυσές Σφαίρες και η εμφάνισή της χαρακτηρίστηκε, ως «ασταθής».

Σε ένα από τα βίντεο φαίνεται η κόρη του βασιλιά της ροκ εν ρολ, να ζητά από τον 80χρονο μάνατζερ, Τζέρι Σέλινγκ, «να σου κρατήσω το χέρι» ενώ μιλά σε δημοσιογράφο του καναλιού ExtraTV για την ταινία «Έλβις» που αφορά τη ζωή του πατέρα της, με πρωταγωνιστή τον Όστιν Μπάτλερ. Παρά την ξαφνική αδιαθεσία, η κόρη του Πρίσλεϊ προσπάθησε να συνεχίσει τη συνέντευξη συζητώντας τόσο για την ταινία, όσο και για τον καιρό στην Καλιφόρνια.

Την ίδια ημέρα της απονομής των βραβείων των «Χρυσών Σφαιρών 2023» η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ ξέσπασε σε κλάματα, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Όστιν Μπάτλερ ο οποίος κέρδισε το βραβείο Καλύτερου Α' Ανδρικού Ρόλου, για την ερμηνεία του στην ταινία «Elvis».

Δείτε το βίντεο 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης