Ο νέος αγαπημένος της Jennifer Aniston

Ο νέος αγαπημένος της Jennifer Aniston

«Ο Justin Theroux είναι τελείως διαφορετικός από τους προηγούμενους αγαπημένους της Jennifer. Είναι όμως πολύ χαρούμενη»

Ο νέος αγαπημένος της Jennifer Aniston
Εδώ και αρκετές εβδομάδες κυκλοφορεί η φήμη που θέλει την Jennifer Aniston να βρίσκεται στο πλευρό του ηθοποιού και σεναριογράφου Justin Theroux, όμως μόλις προχτές στα MTV Movie Awards η φήμη φαίνεται να έγινε πραγματικότητα.

Οι δυο τους εμφανίστηκαν μαζί στο γεύμα που ακολούθησε την τελετή στο Λος Άντζελες, μια μέρα μετά την ανακήρυξη της Aniston ως της διαχρονικά πιο όμορφης γυναίκας στα Guys Choice Awards.

Όπως λέει ο Lesley Messer του περιοδικού People «ο Theroux είναι τελείως διαφορετικός από τους προηγούμενους αγαπημένους της Jennifer. Είναι όμως πολύ χαρούμενη» τονίζει. Βέβαια, τον προηγούμενο μήνα εκπρόσωπος την Aniston είπε ότι οι δυο τους είναι μόνο φίλοι.

Ο 39χρονος Justin και η 42χρονη Jennifer γνωρίστηκαν το περασμένο φθινόπωρο στα γυρίσματα της ταινίας Wanderlust. Μάλιστα, σύμφωνα με φήμες, η ηθοποιός διοργάνωσε στις 27 Μαΐου πάρτι για να γνωρίσει στις κολλητές της Chelsea Handler και Courteney Cox τον Justin.


Κλείσιμο




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης