Ο κρυφός εραστής της Aniston άνοιξε το στόμα του!

Ο κρυφός εραστής της Aniston άνοιξε το στόμα του!

«Επαθα την πλάκα μου. Την ερωτεύτηκα αμέσως. Δεν πίστευα αυτό που μου συνέβαινε. Μάλιστα με κάλεσε στο Λος Αντζελες για 10 μέρες και τη συνόδευσα σε ένα πάρτι της φίλης της, Courteney Cox στο Μπέβερλι Χιλς», είπε ο Brian Bouma

Ο κρυφός εραστής της Aniston άνοιξε το στόμα του!
Μια σχέση που μάλλον ήθελε να κρατήσει κρυφή η Jennifer Aniston έκανε το γύρο των Βρετανικών ταμπλόιτς. Ο 40χρονος Brian Bouma μίλησε για τη σχέση που είχε με την ηθοποιό το 2008.

«Ημουν τεχνικός στα φώτα σε μια ταινία που γυρίζαμε το 2008 στον Καναδά. Εγώ λόγω θέσης δεν ήταν δυνατόν να πλησιάσω της Jennifer. Εκείνη λοιπόν ήρθε και μου μίλησε. Επαθα την πλάκα μου. Την ερωτεύτηκα αμέσως. Δεν πίστευα αυτό που μου συνέβαινε. Μάλιστα με κάλεσε στο Λος Αντζελες για 10 μέρες και τη συνόδευσα σε ένα πάρτι της φίλης της, Courteney Cox στο Μπέβερλι Χιλς».

Κλείσιμο
Η σχέση αυτή δεν θα γινόταν ποτέ γνωστή αν δεν καραδοκούσαν έξω από το σπίτι της Cox οι παπαράτσι.

Ο Bouma στη συνέντευξη που έδωσε μίλησε και για το χαρακτήρα της Aniston: «Η Jen δεν είναι μοναχική. Αντιθέτως είναι πολύ κοινωνική. Η αλήθεια είναι ότι προτιμάει τα κακά αγόρια. Για μένα έλεγε ότι ήμουν πολύ αγνός. Πάντως παρόλο που χωρίσαμε αυτό που έχω να πω είναι ότι ήταν αξιαγάπητη και πανέξυπνη γυναίκα!»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης