ΗΠΑ: «Η μεγάλη οθόνη επιστρέφει» και υπόσχεται ένα συναρπαστικό καλοκαίρι

ΗΠΑ: «Η μεγάλη οθόνη επιστρέφει» και υπόσχεται ένα συναρπαστικό καλοκαίρι

Ο κόσμος του Χόλιγουντ επανέρχεται δυναμικά στις ζωές μας - Πώς σκοπεύουν να επανασυνδεθούν με το κοινό τους

hollywood
Οι εταιρίες παραγωγής ταινιών στο Χόλιγουντ υποσχέθηκαν χθες, Τετάρτη, ένα συναρπαστικό καλοκαίρι με καταδιώξεις αυτοκινήτων με υψηλές επιδόσεις, με σκηνές επικών εκρήξεων, αλλά και σκηνές τρόμου που κόβουν την ανάσα, για να προσελκύσουν τους θεατές πίσω στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Οι κινηματογραφικές αίθουσες δέχθηκαν ένα καταστροφικό πλήγμα από τη διακοπή της λειτουργίας τους στη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού.

Επαναλαμβάνοντας το σλόγκαν «η μεγάλη οθόνη επιστρέφει», ηθοποιοί και σκηνοθέτες παρακολούθησαν πρώτοι τις ταινίες που πρόκειται να προβληθούν σε μία ευρεία προσπάθεια της βιομηχανίας του θεάματος να προωθήσει τις κινηματογραφικές αίθουσες καθώς οι εμβολιασμοί αυξάνονται και τα περιοριστικά μέτρα κατά της COVID-19 χαλαρώνουν.

«Η επιστροφή πίσω στον κινηματογράφο σε κάνει να αισθάνεσαι τόσο καλά», δήλωσε ο σκηνοθέτης των ταινιών «Star Wars» Τζέι Τζέι Έιμπραμς, καθώς στέκονταν μπροστά από μία γιγαντοοθόνη σε έναν κινηματογράφο της AMC στο Λος Άντζελες.

«Το να βρίσκεσαι σε μία μεγάλη, σκοτεινή αίθουσα με ξένους, ακούγοντας φωνές και γέλια και βιώνοντας τη δύναμη όλου αυτού, είναι μία ανθρώπινη, φυσική ανάγκη» πρόσθεσε ο ίδιος. «Νομίζω ότι θα επιστρέψει πίσω με πολύ δυναμικό τρόπο».

Από την άλλη μεριά, υπάρχουν και αυτοί που ανησυχούν ότι το κινηματογραφικό κοινό, που «καταβρόχθισε» τις διαθέσιμες ταινίες μέσω της τεχνολογίας streaming στη διάρκεια της πανδημίας, είναι ενδεχόμενο να μη σηκωθεί εύκολα από τους καναπέδες, κίνηση απαραίτητη ώστε οι νέες ταινίες να γίνουν εισπρακτικές επιτυχίες.

Προκειμένου να δελεάσει τους θεατές, το Χόλιγουντ θα παρουσιάσει μία σειρά από ταινίες, συμπεριλαμβανομένων των ταινιών, «Cruella» και «Black Widow» (Walt Disney), Fast & Furious «F9» (Universal), του μιούζικαλ «In the Heights» (Warner Bros.), αλλά και πολλών άλλων μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Η προβολή αρκετών ταινιών καθυστέρησε από τους υπεύθυνους των εταιριών παραγωγής, που ήλπιζαν ότι θα μπορούσαν να περιμένουν μέχρι τη λήξη της πανδημίας, με στόχο να κάνουν εισπρακτικές επιτυχίες με την έναρξη της λειτουργίας των κινηματογράφων.

Κλείσιμο
Οι εταιρίες παραγωγής ταινιών έχουν ανάγκη από μεγάλα έσοδα προκειμένου να ανταπεξέλθουν, καλύπτοντας το μεγάλο οικονομικό κόστος παραγωγής των ταινιών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα

Ανοίγει και άλλο η «ομπρέλα» της επιδότησης παγίων δαπανών

Συνεπιμέλεια: Τεταμένο κλίμα, προσωπικές αναφορές και έντονες διαφωνίες– Σήμερα η ψήφιση του νομοσχεδίου

Μεγάλη φωτιά στον Σχίνο Κορινθίας - Εκκενώθηκαν οι οικισμοί Σχίνος, Αγία Σωτήρα, Βαμβακιές και Μαυρολίμνη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης