Η ταινία θα έχει τον τίτλο «Neverland» και θα βγει στη μεγάλη οθόνη το ερχόμενο καλοκαίρι
Δημήτρης Ιωάννου
Η καριέρα της Keira Knightley πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Η παράσταση «The Children’s Hour», όπου πρωταγωνιστεί στο West End του Λονδίνου, και η ταινία «Never Let Me Go», που βγήκε πρόσφατα στους κινηματογράφους, έχουν εισπράξει διθυραμβικά σχόλια ακόμα και από τους πιο απαιτητικούς κριτικούς.
Η 25χρονη όμως ηθοποιός δεν σταματάει εκεί. Οπως ανακοινώθηκε πρόσφατα, θα δανείσει τη φωνή της στο prequel της ταινίας «Peter Pan», και μάλιστα στον πιο αγαπημένο ήρωα του γνωστού παραμυθιού, αυτόν της μικρής νεράιδας Tinker Bell, η οποία είναι κρυφά ερωτευμένη με τον πρωταγωνιστή.
Κλείσιμο
Η ταινία θα έχει τον τίτλο «Neverland» και θα βγει στη μεγάλη οθόνη το ερχόμενο καλοκαίρι. Μαζί με την Knightley στην ταινία θα ακουστούν οι φωνές των Bob Hoskins, Anna Friel και Charles Dance.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Vodafone κατακτά την 1η θέση καλύτερου εργοδότη στην Ελλάδα, ενώ για 8η χρονιά αναγνωρίζεται ως Top Employer από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute.
Ξεκίνησε επίσημα το rebranding του ΟΠΑΠ σε Allwyn – Νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες για τους πελάτες, με τη δύναμη της ψηφιοποίησης και της καινοτομίας. Νέα «σελίδα» για το δίκτυο καταστημάτων και τις ψηφιακές πλατφόρμες – Το Allwyn.gr είναι ήδη στον «αέρα»!
Μέσα σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας, η ελληνική εταιρεία γιόρτασε με εργαζομένους, πελάτες και συνεργάτες τα Χριστούγεννα και τις εορτές του νέου έτους