Η Τζένιφερ Λόπεζ απολαμβάνει την καραντίνα: Βρήκα χρόνο για τα παιδιά μου

Η Τζένιφερ Λόπεζ απολαμβάνει την καραντίνα: Βρήκα χρόνο για τα παιδιά μου

Η λατίνα σταρ παραδέχεται πως δεν αφιέρωνε το χρόνο που θα ήθελε στην οικογένειά της, λόγω των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεών της

Lopez_Exof
H Τζένιφερ Λόπεζ μέσα στην παράνοια που ζούμε με τον κορωνοϊό υποστηρίζει πως κάτι καλό έχει βγει… για εκείνη και την οικογένειά της καθώς με την καραντίνα περνάει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά της, τα δίδυμα Max και Emme.

«Στην πραγματικότητα μου αρέσει που περνάω πολύ χρόνο μέσα στο σπίτι και καθημερινά απολαμβάνω το δείπνο με τα παιδιά μου, κάτι που προφανώς δεν έκανα», είπε η 50χρονη λατίνα σταρ μιλώντας στο περιοδικό WSJ.

Cover-Jennifer-Lopez
jennifer-lopez-wsj-2
JL_WM-4
Lopez


Όπως λέει τον τελευταίο χρόνο έχει μάθει πολλά πράγματα από τα παιδιά της και έχει αναπτύξει τη σχέση της μαζί τους.

«Νομίζεις πως τα κάνεις όλα καλά, βιάζεσαι να πας στη δουλειά σου, τα παιδιά στο σχολείο. Είμαστε σαν μηχανές». Εξήγησε επίσης πως φρόντιζε πάντα τα παιδιά της να έχουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα αλλά δεν ήταν πάντα εκεί όταν την χρειαζόντουσαν.

«Τους παρέχουμε τα πάντα αλλά την ίδια στιγμή μας έχουν ανάγκη. Μας χρειάζονται με διαφορετικούς τρόπους. Πρέπει να κατεβάσουμε ρυθμούς, πρέπει να ενωθούμε. Και ξέρεις, δεν θέλω άλλο να χάνω πράγματα. Και συνειδητοποιώ πόσα πράγματα έχανα...».

Lopez_Kids
Lopez_Kids1
Lopez_Kids2
Lopez_Kids3
Lopez_Kids4


Κλείσιμο
Η Λόπεζ λέει πως τα παιδιά της μεγαλώνουν πολύ γρήγορα: «Δεν είναι πια μωρά. Νιώθω πως μέσα σε αυτή την πανδημία όλοι έχουμε μεγαλώσει».

Η διάσημη τραγουδίστρια αναφέρθηκε επίσης και στο πόσο σημαντικό είναι η οικογένεια να είναι ενωμένη αλλά και πόσο αφήνει τα παιδιά της να χρησιμοποιούν ηλεκτρονικές συσκευές: «Πρέπει να πάρω αυτά τα ηλεκτρονικά για το υπόλοιπο της ημέρας. Τους αφήνω να τα έχουν το πρωί τα σαββατοκύριακα, αλλά μετά πρέπει να τα αρπάξω».


Ειδήσεις σήμερα:

Λονδίνο: Σε «lockdown» στη φυλακή ο Ασάνζ

Εταιρεία Δολοφόνων: Χρήστος Παπαδόπουλος, ο «εγκέφαλος» πίσω από τη φρίκη του αιώνα

Μάθιου ΜακΚόναχι: Τα «Πράσινα Φανάρια» της ζωής του και η αυθόρμητη μητέρα του

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης