Μάθιου ΜακΚόναχι: Τα «Πράσινα Φανάρια» της ζωής του και η αυθόρμητη μητέρα του

Μάθιου ΜακΚόναχι: Τα «Πράσινα Φανάρια» της ζωής του και η αυθόρμητη μητέρα του

«Greenlights» είναι ο τίτλος της αυτοβιογραφίας του διάσημου ηθοποιού - Μετά από χρόνια αποξένωσης από τη μητέρα του, δίνουν την πρώτη κοινή τους τηλεοπτική συνέντευξη

matthewmcconaugheybook_2
Όταν πριν χρόνια η μητέρα του κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής έκανε ξενάγηση στο σπίτι όπου μεγάλωσε ο διάσημος πλέον γιος της και έδειξε το κρεβάτι όπου «έχασε την παρθενιά του», ο Μάθιου ΜακΚόναχι σταμάτησε να της μιλάει. Για οκτώ ολόκληρα χρόνια. Σήμερα οι σχέσεις τους έχουν αποκατασταθεί σε τέτοιο βαθμό, που η αυθόρμητη Κέι περνάει την καραντίνα στο σπίτι του γιου της μαζί με τη σύζυγό του Καμίλα Άλβες και τα τρία τους παιδιά.

Αυτά, όπως και οι περιπέτειες του στα κινηματογραφικά πλατό από την αρχή της καριέρας του, αναφέρθηκαν με λεπτομέρειες και αρκετό χιούμορ στην πρώτη κοινή συνέντευξη μητέρας και γιου στην εκπομπή Red Table Talk στην τηλεόραση. Αφορμή η πρόσφατη κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του Χολιγουντιανού ηθοποιού με τον τίτλο «Greenlights», την οποία περιγράφει ως ένα ερωτικό ραβασάκι στη ζωή. Στις 304 σελίδες του ο 51χρονος ΜακΚόναχι κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν κάνοντας εκτενή αναφορά και στα χρόνια που πέρασε αποξενωμένος από τη μητέρα του.

Matthew McConaughey talks "Greenlights," faith, bongos, a big red light and getting his wink back


Οι δυο τους, πλήρως συμφιλιωμένοι και άνετοι μπροστά στον τηλεοπτικό φακό μίλησαν για τα πάντα, ακόμα και για περιστατικά και από την «μερικές φορές βίαιη» παιδική του ηλικία.

Η 88χρονη Κέι είπε πως ο Μάθιου -ο τρίτος κατά σειρά γιος της οικογένειας- ήρθε εντελώς απρόσμενα. Τόσο που μέχρι τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της πίστευε ότι είχε κάποιου είδους όγκο στο στομάχι. Ο δε πατέρας του, άνθρωπος απότομος και μονολιθικός που ενέπνεε φόβο στα παιδιά του, πέρασε την ημέρα που γεννήθηκε ο Μάθιου σε ένα μπαρ σίγουρος πως το παιδί δεν ήταν δικό του. Αν και φαίνεται παράδοξο, γίνεται λίγο πιο κατανοητό αν αναλογιστούμε ότι οι γονείς του οσκαρικού ηθοποιού παντρεύτηκαν μεταξύ τους τρεις φορές, μετρώντας στο ενδιάμεσο και δύο διαζύγια.

Όπως, μάλιστα δήλωσε πρόσφατα ο ηθοποιός, ο πατέρας του που πέθανε το 1992, άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη διάρκεια ερωτικής συνεύρεσης με τη μητέρα του. Και κάπως έτσι μάλλον «πάτσισε» μαζί της οριστικά για το «κρεβάτι όπου έχασε την παρθενιά του».

mac
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης