Ο Κώστας Πρέκας μίλησε για τα επαγγελματικά του αποκάλυψε αν έχει κάνει λάθη στη ζωή και μίλησε και τον Νίκο Κούρκουλο. Ο ηθοποιός στη συνέντευξή του στην εφημερίδα είπε μεταξύ άλλων πως με δικά του χρήματα έφτιαχνε μεγάλα θέατρα τα οποία έδινε έτοιμα στους ειχειρηματίες.
«Δεν πιστεύω πως έχω κάνει λάθη. Και δεν έχω μετανιώσει για τίποτα. Αν έχω βλάψει κάποιον, αυτός είμαι εγώ. Πήρα γιαπί χώρους και τα έκανα μεγάλα θέατρα, τα οποία μετά τα έπαιρναν οι επιχειρηματίες έτοιμα. Και όλα αυτά με τα δικά μου χρήματα. Έφτιαχνα δικούς μου θιάσους γιατί δεν μου έκαναν προτάσεις. Γι’ αυτό και λέω ότι το θέμα της επταετίας το πλήρωσα πολύ ακριβά.
Ας πούμε, ο Κούρκουλος δεν μου χτύπησε ποτέ την πόρτα. Ίσως ήταν και καλό αυτό για μένα, γιατί δεν ξέρεις πώς θα εξελισσόταν. Ο Νίκος έκανε λάθη για πολλούς ανθρώπους… Εγώ όμως σου ξαναλέω, ήμουν απλά ένας επαγγελματίας ηθοποιός που έκανα τη δουλειά μου και μόνο την περί οδο της επταετίας. Απλώς δεν αποκήρυξα εκείνη την περίοδο, ενώ άλλοι έπαιζαν στα θέατρα και έτρωγαν μα χρυσά κουτάλια και αργότερα αποκήρυξαμ την επταετία, απλώς για να είναι στα πράγματα και τους επόμενους.Πολλοί συνάδελφοί μου που είχαν φύγει εκείνη την εποχή ως αυτοεξόριστοι πήραν χρήματα για να γυρίσουν πίσω. Είχαν πάει στο Λονδίνο για να κάνουν… αντίσταση», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.
Με πίστη στην ποιότητα, η ΜΕΓΑ συνεχίζει να πρωτοπορεί εδώ και 45 χρόνια, φέρνοντας μια νέα πρόταση που συνδυάζει ελληνική καινοτομία, τεχνογνωσία και αγάπη για κάθε στάδιο της ζωής μας.
Δεν φανταζόμασταν ποτέ πως το κινητό και το σταθερό, η τηλεόραση, οι παραγγελίες φαγητού, οι πληρωμές λογαριασμών, η ασφάλιση και οι Smart Home συσκευές θα μπορούσαν να συνδυαστούν σε ένα κοινό πλαίσιο. To MagentaONE από την COSMOTE TELEKOM το κάνει πανέξυπνα, δίνοντας μια νέα ερμηνεία στη λέξη «σύνδεση».