«Πάμε για άλλα πιο ωραία, πιο μεγάλα», έγραφε προχθές στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ντορέττα Παπαδημητρίου ανακοινώνοντας με αυτό τον τρόπο το τέλος της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ. Η παρουσιάστρια που ετοιμάζεται για το θεατρικό σανίδι και το «Μαριχουάνα Στοπ» μετά από μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά είπε να ξεκουραστεί. Η Ντορέττα εθεάθη στη Μύκονο και όπως ήταν αναμενόμενο τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της.
Η κάμερα του Mykonos Live TV ήταν εκεί και απαθανάτισε τις στιγμές της στην παραλία. Μαζί της ήταν και ο καλός της φίλος Σπύρος Σαμοΐλης, που εδώ και χρόνια επιμελείται το μακιγιάζ και τα μαλλιά της, τον οποίο η Ντορέττα τράβηξε βίντεο με κινητό τηλέφωνο.
Διαθέτει 5 ακαδημαϊκές σχολές και 10 πανεπιστημιακά προγράμματα - Πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στη βρετανική τριτοβάθμια εκπαίδευση, με χιλιάδες αποφοίτους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.