Το Jumbo είναι γνωστό για τις ανατρεπτικές του διαφημίσεις. Αυτή τη φορά ξαναχτύπησε επιστρατεύοντας τον Παναγιώτη Ψωμιάδη. Ναι πολύ καλά διαβάσατε.
Σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά την απομάκρυνσή του από τη θέση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, ο είναι ο πρωταγωνιστής της αποκριάτικης διαφήμισης των Jumbo σε ένα τρέιλερ που θα αφήσει το στίγμα του και φυσικά θα συζητηθεί και θα σχολιαστεί.
Στο τρέιλερ που ήδη κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο ο Παναγιώτης Ψωμιάδης καλείται να σώσει τις Απόκριες. Η εταιρία αναφέρει ευθαρσώς «Ποιος μπορεί να σώσει τις Απόκριες; Μα φυσικά ο Μασκοφόρος Εκδικητής... της καρδιάς μας! Η επιστροφή του θρυλικού Ζορό... μέσα από το πιο σουρεαλο-νομαρχιακο-αποκριάτικο σκηνικό!».
Χαρακτηριστική δε είναι η μουσική υπόκρουση του διαφημιστικού τρέιλερ που παραπέμπει στο παλιό ύμνο του κόμματος της ΝΔ.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.