Δεν αφήνει την πρώτη θέση ο Μάρκος Σεφερλής παρά τις προσπάθειες του Γιώργου Λιάγκα να κάτσει εκείνος σε αυτήν που για τουλάχιστον 4 χρόνια του άνηκε. Σύμφωνα με τις επίσημες μετρήσεις της AGB για ακόμη μια φορά προηγείται το «MEGA με Μία»
Χθες, Τετάρτη, το «Mega με μία» κατέγραψε ποσοστό στο σύνολο 27,6%, όπως επίσης και το «Πρωινό» στον ΑΝΤ1. Αξίζει να σημειωθεί ότι την υψηλότερη επίδοση σε μισάωρο την πέτυχαν ο Γιώργος και η Φαίη, όταν, μεταξύ 11:30 - 11:45 άγγιξαν το 34,1%.
Στο δυναμικό κοινό ωστόσο, ο Μάρκος Σεφερλής έρχεται πάλι πρώτος με 33,2%, αφήνοντας πίσω του τον αντίπαλο του Γιώργο Λιάγκα στο 24,8%. Μάλιστα, το «Mega με μία» έφτασε μέχρι 39,9% στο διάστημα μεταξύ 11:45 - 12:00.
Με την ασφάλιση του σπιτιού σου έναντι των φυσικών καταστροφών προστατεύεις την περιουσία σου, τους αγαπημένους σου και τις πολύτιμες καθημερινές στιγμές σου, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεις την ηρεμία και την πολύτιμη στήριξη που μπορεί να χρειαστείς σε ώρα ανάγκης.