Η φιλία της Ελληνοϊταλίδας ηθοποιού, Δωροθέας Μερκούρη, με τη Monica Bellucci είναι γνωστή. Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν και πλέον κάνουν αρκετά στενή παρέα.
Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός του «Hello» απαθανάτισε τις δύο γυναίκες σε απογευματινή οικογενειακή βόλτα που έκαναν στη Ρώμη. Η Δωροθέα Μερκούρη μαζί με την κόρη της Ηλέκτρα δείπνησαν με την Ιταλίδα, τον σύζυγό της και τα παιδιά τους στο γνωστό εστιατόριο «The Milk Honey».
To Γυμνάσιο της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης αποτελεί έναν εκπαιδευτικό φορέα που διαμορφώνει σκεπτόμενα άτομα, με γνώσεις που συνδέουν τη μάθηση με τη ζωή και με αξίες που κάνουν τη διαφορά τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.
Εδώ και δεκαετίες η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας μετατρέποντας τις καθημερινές αγορές σε μια ολοκληρωμένη καταναλωτική εμπειρία.
Η σημαντική πιστοποίηση επιβεβαιώνει τη δέσμευση της METRO να προσφέρει σταθερά εδώ και χρόνια ένα σύγχρονο, συμπεριληπτικό και υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον.