Ο Γιώργος Λιανόςέστειλε δημόσια τις ευχές του στη σύντροφό του, Κωνσταντίνα Καραλέξη για τα γενέθλιά της, με μία ανάρτηση στα social media. Αν και το ζευγάρι προτιμά να κρατά χαμηλό προφίλ, προστατεύοντας την προσωπική του ζωή από τα φώτα της δημοσιότητας, αυτή τη φορά ο παρουσιαστής έκανε τη διαφορά, με αφορμή την ξεχωριστή αυτή ημέρα.
Έχοντας μια ενεργή παρουσία στα social media, ο Γιώργος Λιανός μοιράστηκε μία φωτογραφία με τους διαδικτυακούς του φίλους. Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία φωτογραφία της Κωνσταντίνας Καραλέξη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτή, η σύντροφός του ποζάρει φορώντας το μαγιό της, σε μία εξωτική παραλία, με φόντο το ηλιοβασίλεμα.
Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο Γιώργος Λιανός τη χαρακτήρισε ως «το πιο γλυκό κορίτσι του κόσμου» κι ευχήθηκε να βλέπει κάθε ηλιοβασίλεμα μαζί της. Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής έγραψε: «Σήμερα έχει γενέθλια το κορίτσι μου. Το πιο γλυκό του κόσμου! Μακάρι κάθε ηλιοβασίλεμα μαζί».
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.