Στην χθεσινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου «Μες στην καλή χαρά», ήταν καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού ο Νίκος Μουτσινάς με την Μαρία Ηλιάκη.
Φράνσις Γιατζόγλου
Στην χθεσινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου «Μες στην καλή χαρά», ήταν καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού ο Νίκος Μουτσινάς με την Μαρία Ηλιάκη. Η παρουσιάστρια μετά τις διαφημίσεις αναφέρθηκε ξαφνικά στο σουτιέν της Έλενας Παπαβασιλείου λέγοντας πως η Έλενα καταπιέζει το σουτιέν της στα διαλείμματα. Η Έλενα Παπαβασιλείου ξαφνιάστηκε με αυτό το σχόλιο και ξεφώνισε: «τι έκανε λέει;». Η Ναταλία Γερμανού συνέχισε την κουβέντα εξηγώντας πως η Έλενα φοράει το σουτιέν της όταν κοιμάται και πως δεν την καταπιέζει. Το πρόσωπο της Έλενας αμέσως άλλαξε δείχνοντας πόσο ήταν σε αμηχανία εκείνη την στιγμή. Με αφορμή αυτό το σχόλιο, ο Νίκος Μουτσινάς βρήκε την αφορμή να την ονομάσει « Έλενα Bra»!
Η πραγματική ανανέωση ξεκινά εκεί όπου σώμα και μυαλό κάνουν reset, φορτίζουν μπαταρίες και ξαναβρίσκουν τον ρυθμό τους. Και κάπως έτσι, οι χειμερινές εκπτώσεις της Dunlopillo αποκτούν ξαφνικά νόημα, πολύ πιο ουσιαστικό από μια απλή αγορά.