Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «ΕΔΩ TV» με τις δηλώσεις του να προβάλλονται το Σάββατο 17 Ιανουαρίου, εξηγώντας πως παρά τα όποια εμπόδια μπορεί να συνάντησαν με τη σύζυγό του, παραμένουν ενωμένοι, ενώ τόνισε ότι επικεντώνονται στην ανατροφή του παιδιού τους.
Αναφερόμενος στην πορεία της σχέσης του με τη Δήμητρα Σιαμπάνη και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν, τόνισε πως παρά τις κρίσεις, η αγάπη και η ενότητά τους παραμένουν ισχυρές. Ο τραγουδιστής είπε χαρακτηριστικά: «Είμαστε μαζί 20 χρόνια και αυτά έρχονται και παρέρχονται. Είμαστε ενωμένοι, αγαπά ο ένας τον άλλο, είμαστε με το παιδί δίπλα και προχωράμε, κάνουμε πράγματα μαζί. Μια χαρά είμαστε, αγάπη υπάρχει».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-dfr3qf0hzd4x)
Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο τραγουδιστής τον Νοέμβριο στην εκπομπή «Στην Αγκαλιά του Φάνη» είχε παραδεχτεί ότι τότε περνούσαν μία κρίση στον γάμο τους. Πιο αναλυτικά, είχε δηλώσει: «Περνάω μια κρίση, δεν είμαστε όπως ήμασταν. Θα δούμε τώρα, θα δείξει».
Με αφορμή τη γιορτή του Έρωτα, η Dyson ντύνει τη σειρά Beauty με το επετειακό χρώμα Amber Silk και μετατρέπει την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σε μια εμπειρία αισθήσεων, από μετάξι και κεχριμπάρι.