Πιο συγκεκριμένα, το ζευγάρι βρέθηκε καλεσμένο στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», όπου αποκάλυψαν, μεταξύ άλλων, ότι ορισμένοι συμμετέχοντες του ριάλιτι δεν ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί τους.
Ειδικότερα, είπαν στη συνέντευξή τους: «Υπήρχαν πολλοί συμμετέχοντες που δεν ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί μας. Εγώ προσωπικά στεναχωρήθηκα πάρα πολύ γιατί δεν είχα συνηθίσει όλο αυτό που συμβαίνει στο χώρο μας, με τις λυκοφιλίες. Μας το έδειξαν κιόλας ότι δεν μας ήθελαν. Ήταν δύσκολο γιατί άρχισε η παραγωγή να ρωτάει και έλεγαν “εγώ έχω κανονίσει, εγώ δεν θέλω, εγώ δεν μπορώ” σχεδόν όλα τα ζευγάρια».
Στη συνέχεια, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε: «Είναι αλήθεια αυτό, συνέβη. Μεταξύ ανθρώπων που έχουν πάει για να ζήσουν μια εμπειρία τέτοιου είδους, μας έκανε κι εμάς τρομερή εντύπωση και δεν ξέραμε πώς να το διαχειριστούμε. Εγώ αναγκάστηκα να απευθυνθώ στην παραγωγή και να τους πω “βάλτε μας εσείς ένα ζευγάρι γιατί δεν θέλει κανένα ζευγάρι να φωτογραφηθεί μαζί μας”. Τώρα που βγήκαν όλοι, θα τους ρωτήσουμε».
Ο ίδιος είπε ακόμη: «Απ’ ότι κατάλαβα, λίγο μας “φοβόντουσαν” γιατί είναι όλοι μεν γνωστοί αυτοί που είναι μέσα, αλλά δεν ήταν γνωστοί από τώρα. Ήταν κάποια στιγμή, κάτι τους συνέβη και τους ξέρουμε. Απλά εμείς ήμασταν “φωτιά” εκείνη την ώρα».
Οι μοναδικές φόρμουλες της LA VIE EN ROSE κάνουν κάθε στιγμή ομορφιάς να μοιάζει με μικρή γιορτή – Ποιες είναι οι κορυφαίες επιλογές που θα μονοπωλήσουν τη φετινή λίστα δώρων.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος με ένα οργανωμένο δίκτυο συλλέγει τρόφιμα που θα χάνονταν, τα διανέμει σε κοινωνικές δομές σε όλη τη χώρα και προσφέρει καθημερινά τρόφιμα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη
Σε μια εποχή που όλα τρέχουν, πιέζουν και μικραίνουν, θα ήθελες να υπάρχουν κάποιες μικρές απολαύσεις που θα μπορείς να τις απολαμβάνεις λίγο περισσότερο, όπως τη νέα ΙΟΝ Σοκοφρέτα Double Choco