Εδώ και λίγες ημέρες το θέμα που συζητιέται δεν είναι άλλο από το ειδύλλιο του Χρήστου Δάντη με την Ασημίνα Χατζηανδρέου από το Survivor.
Στο σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, η παίκτρια των Μαχητών αναφέρεται στη σχέση της με τον διάσημο τραγουδιστή.
Οι παίκτες θα αγωνιστούν για ακόμα μία φορά για το έπαθλο επικοινωνίας, προκειμένου να καταφέρουν να ακούσουν νεότερα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα και η Ασημίνα Χατζηανδρέουαπαντάει αν είναι έτοιμη να διαβάσει το μήνυμα που της έχει στείλει ο αγαπημένος της.
«Δεν ξέρω αν και πότε το έχει στείλει. Μπορεί να έχουμε χωρίσει πχ, να έχουν περάσει τόσες βδομάδες και το μήνυμα να είναι από προ Χριστού. Θέλω πάρα πολύ να διαβάσω μήνυμά του, το έχω δείξει άλλωστε. Ήρθα με χαρά, με σκοπό να μην κλαίω, γιατί είναι πιο γουρλίδικο. Την προηγούμενη φορά που ήρθα κι ήμουν χαρούμενη, το πήραμε, οπότε ήρθα έτσι και σήμερα», ακούγεται να λέει στο απόσπασμα η παίκτρια των Μαχητών.
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.