Στη μάχη κατά του κορωνοϊού και η Δέσποινα Μοιραράκη, η οποία εμβολιάστηκε σήμερα. Η επιχειρηματίας επισκέφτηκε εμβολιαστικό κέντρο, όπου και έκανε την πρώτη δόση του astra zeneca, ενώ μοιράστηκε την εμπειρία της με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.
«Ο εμβολιασμός κατά του Covid-19 αποτελεί διαβατήριο ζωής για ΟΛΟΥΣ μας» έγραψε η ίδια ως σχόλιο. Δείτε παρακάτω βίντεο και φωτογραφία:
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή