Κορωνοϊός: Απίστευτος συνωστισμός στο Γ' Τελωνείο Πειραιά (βίντεο)

Κορωνοϊός: Απίστευτος συνωστισμός στο Γ' Τελωνείο Πειραιά (βίντεο)

Αδιανόητες εικόνες στην είσοδο του Γ' Τελωνείου Πειραιά στο Πέραμα, όπου  παρά τον κίνδυνο μετάδοσης του κορωνοϊού δεκάδες πολίτες συνωστίζονται για να εξυπηρετηθούν με τον χρόνο αναμονής να υπερβαίνει την μιάμιση ώρα!

0200323_193405
Το βίντεο έστειλε στο protothema.gr αγανακτισμένος πολίτης που προσήλθε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Γ' Τελωνείου Πειραιά στο Πέραμα προκειμένου να τακτοποιήσει κάποιες εκκρεμότητες, ωστόσο αναγκάστηκε να εγκαταλείψει έπειτα από παραμονή μιάμισης ώρας έξω απο την είσοδο του κτιρίου, περιστοιχισμένος από δεκάδες άλλους πολίτες που περίμεναν να εξυπηρετηθούν με τη σειρά τους.

Όπως μπορείτε να δείτε, ο κόσμος περιμένει υπομονετικά έξω από τη πόρτα, χωρίς όμως να τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις. Στον προαύλιο χώρο βρίσκονται περισσότερα από 50 άτομα, ενώ συνέχεια προσέρχονται κι άλλοι χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως έλεγχος. Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τα νέα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση, οι συναθροίσεις άνω των 10 ατόμων συνοδεύονται από βαριές διοικητικές αλλά και ποινικές κυρώσεις, με πρόστιμο 1.000 ευρώ ανά πρόσωπο ανά περίπτωση και φυλάκιση έως 5 ετών και επιπλέον χρηματική ποινή αν από την πράξη μπορεί να προκύψει κίνδυνος μετάδοσης της ασθένειας σε αόριστο αριθμό ανθρώπων.

Λόγω των μέτρων ασφαλείας που ισχύουν εντός του κτιρίου όπου συστεγάζεται το Γ' Τελωνείο Πειραιά και η εταιρία PCT, δεν επιτρέπεται να εισέρχονται επισκέπτες. Ένας υπάλληλος του τελωνείου είναι αναγκασμένος να βγαίνει έξω και να φωνάζει έναν, έναν με σειρά προτεραιότητας, ρωτώντας τους για τον σκοπό της επίσκεψης τους. Όλα τα έγγραφα παραδίδονται στο χέρι με αποτέλεσμα να παρατηρείται μεγάλη καθυστέρηση που αναπόφευκτα οδηγεί σε συνωστισμό. Όσοι πρέπει να εισέλθουν στο κτίριο γιατί δεν γίνεται διαφορετικά, υπόκεινται την ίδια ταλαιπωρία έστω κι αν ο χρόνος επίσκεψης τους υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα υπερέβαινε τα τρία λεπτά...

Γ' Τελωνείο Πειραιά

0200323_193405
teloneio-0
teloneio-1
teloneio-2
teloneio-3

Διαβάστε επίσης

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ