Σεισμός τώρα: 2,5 Ρίχτερ στην Αθήνα - Η ανάρτηση Χουλιάρα στο facebook
Το επίκεντρο της δόνησης υπολογίστηκε στα 11 χιλιομετρα βόρεια-βορειοδυτικά της Αθήνας και το εστιακό βάθος στα 14,3 χιλόμετρα
Ασθενής επιφανειακή σεισμική δόνηση μεγέθους 2,5 Ρίχτερ έγινε αισθητή στην Αθήνα στις 9:25 το πρωί της Πέμπτης. Το επίκεντρο της δόνησης υπολογίστηκε στα 11 χιλιομετρα βόρεια-βορειοδυτικά της Αθήνας και το εστιακό βάθος στα 14,3 χιλόμετρα.
Το ταξίδι που θα σου δώσει την ευκαιρία να γνωρίσεις μια χώρα τη στιγμή που αλλάζει, και να ανακαλύψεις έναν προορισμό που μόλις αρχίζει να αποκαλύπτει τους θησαυρούς του.
Πάντοτε στην πρωτοπορία, τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη αναζητούν τρόπους που προάγουν την ουσιαστική μάθηση και τη βαθιά κατανόηση. Και για να το πετύχουν αξιοποιούν τα τελευταία χρόνια την ψηφιακή τεχνολογία και το λάθος ως εργαλείο μάθησης.