Άνοιξε κρυφά το καφενείο, έστρωσε τραπέζια και σέρβιρε σε πελάτες ούζο με μεζεδάκια.
Αντιμέτωποι με μια απίστευτη περίπτωση απείθαρχου επιχειρηματία στο Ίλιον ήρθαν το σήμερα το μεσημέρι αστυνομικοί.
Το κλιμάκιο του τοπικού Α.Τ μετά από καταγγελία μετέβησαν σε καφενείο στην περιοχή Παλατιανή και πέρασαν χειροπέδες στον 26χρονο ιδιοκτήτη ο οποίος παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα για τη λειτουργία καταστημάτων και σέρβιρε πελάτες. Μάλιστα την ώρα της εφόδου στο κατάστημα της Παλατιανής, λίγο μετά τις 12:30, οι αστυνομικοί είδαν ότι ο απείθαρχος νεαρός είχε στρώσει τα τραπέζια και σέρβιρε σε πέντε πελάτες ούζο με μεζέ.
Ο ίδιος, θέλοντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, είπε ότι ήταν συγγενείς του όμως δεν έπεισε τους αστυνομικούς που του πέρασαν χειροπέδες και του «έκοψαν» το προβλεπόμενο πρόστιμο των 5.000 ευρώ.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Vodafone κατακτά την 1η θέση καλύτερου εργοδότη στην Ελλάδα, ενώ για 8η χρονιά αναγνωρίζεται ως Top Employer από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute.
Ξεκίνησε επίσημα το rebranding του ΟΠΑΠ σε Allwyn – Νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες για τους πελάτες, με τη δύναμη της ψηφιοποίησης και της καινοτομίας. Νέα «σελίδα» για το δίκτυο καταστημάτων και τις ψηφιακές πλατφόρμες – Το Allwyn.gr είναι ήδη στον «αέρα»!
Μέσα σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας, η ελληνική εταιρεία γιόρτασε με εργαζομένους, πελάτες και συνεργάτες τα Χριστούγεννα και τις εορτές του νέου έτους