Νεκροί βρέθηκαν οι δύο ηλικιωμένοι που διέμεναν στο διαμέρισμα που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα το πρωιπυρκαγιά στην οδό Απελλού 7 στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες της πυροσβεστικής, η φωτιά κατασβέστηκε και οι πυροσβέστες βρήκαν τους δύο άτυχους ηλικιωμένους μέσα στο διαμέρισμα τους.
Η 77χρονη βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της δίπλα στο απανθρακωμένο σώμα του 78χρονου άντρα της.
Η φωτιά εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα του τελευταίου ορόφου στην πολυκατοικία που βρίσκεται επί της οδού Απελλού 7.
Στο σημείο έφτασε κλιμακοφόρο όχημα της πυροσβεστικής με σκάλα για να μπορέσουν οι πυροσβέστες να πλησιάσουν το διαμέρισμα.
Πώς η ανακύκλωση αποτσίγαρων μπορεί να μειώσει τη ρύπανση και πώς η METRO, μέσα από τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα #gopafree, συμβάλλει έμπρακτα σε αυτή την προσπάθεια
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.