Το πρώτο κρούσμα κορωνοϊούστη Μεσσηνία φαίνεται πως επιβεβαιώθηκε πρίν από λίγη ώρες και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι αυτή την ώρα από τοπικά Μέσα ενημέρωσης πρόκειται για γιατρό του Νοσοκομείου Καλαμάτας.
Ο γιατρός βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό κι αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη σύσκεψη του Διοικητή του Νοσοκομείου Γιώργου Μπέζου με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τα μέτρα που θα ληφθούν από εδώ και πέρα στο χώρο.
Τέσσερα ακόμα δείγματα που εξετάστηκαν βγήκαν αρνητικά ενώ αναμένονται απαντήσεις για τουλάχιστον 10 ακόμα περιπτώσεις.
Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του Νοσοκομείου Καλαμάτας:
«Ανακοινώνεται ότι σήμερα Τρίτη 17/3/2020 και ύστερα από ενημέρωση που είχαμε από το Εργαστήριο Μοριακής Διάγνωσης Λοιμογόνων Παραγόντων του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών, από τα τελευταία πέντε δείγματα που είχαν σταλεί από το Νοσοκομείο Καλαμάτας βρέθηκαν τα τέσσερα αρνητικά και το ένα θετικό.
Το Νοσοκομείο Καλαμάταςβρίσκεται σε απόλυτο συντονισμό και συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας για την διαχείριση της συγκεκριμένης περίπτωσης. Συνιστάται ψυχραιμία και αισιοδοξία».
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.