Κορωνοϊός: Τρεις συλλήψεις σε Λάρισα και Ήπειρο για ανοιχτά μαγαζιά
Οι τρεις καταστηματάρχες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα
Μάνος Τσαγκαράκης
Δεν βάζουν μυαλό μπροστά στο εφήμερο κέρδος οι επιχειρηματίες της χώρας, που εξακολουθούν να ανοίγουν τα καταστήματά τους κόντρα στα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Άλλες τρεις συλλήψεις έγιναν σήμερα σε Λάρισα και Ήπειρο.
Οι ιδιοκτήτες ενός ουζερί και ενός κουρείου στο κέντρο της Λάρισας συνελήφθησαν από άνδρες της Άμεσης Δράσης επειδή άνοιξαν τις επιχειρήσεις τους και δέχονταν πελατεία και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα με την αυτόφωρη διαδικασία.
Αλλά και σε μια περιοχή της Ηπείρου, συνελήφθη η ιδιοκτήτρια ενός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος που το έθεσε σε λειτουργία παρά την προσωρινή απαγόρευση και παραπέμπεται στον εισαγγελέα κατηγορούμενη για παραβίαση των μέτρων.
Η πλατφόρμα «Zero Waste HORECA» αποτελεί πρότυπο καινοτομίας στον κλάδο Φιλοξενίας και Εστίασης, παρέχοντας τα εργαλεία και την έμπνευση για τη μείωση του συνολικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος μιας επιχείρησης
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.