Στην εκπομπή «Αταίριαστοι» βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο βουλευτής του ΜέΡα 25Κλεών Γρηγοριάδης, ο οποίος αποκάλυψε πως η 16χρονη κόρη του δέχθηκε χυδαία σεξιστική επίθεσηαπό άνδρα των ΜΑΤστα Εξάρχεια.
Στο πάνελ, μαζί με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΜέΡα 25 καθόταν και ο Βασίλης Ντούμας, πρόεδρος του Σωματείου Ειδικών Φρουρών και μάλιστα, όπως είπε ο κ. Γρηγοριάδης, έχει ήδη προβεί στη σχετική καταγγελία.
«Η κόρη μου πριν από δύο εβδομάδες πέρναγε το απόγευμα από την πλατεία Εξαρχείων, όπως πιστεύω ότι έχει δικαίωμα -και όπως ο πρωθυπουργός έχει εγγυηθεί ότι θα μπορούν να κάνουν οι πολίτες από δω και πέρα που κυβερνά αυτή η κυβέρνηση- και δέχτηκε σεξιστική επίθεση, χυδαιότατη.
Η κόρη μου είναι 16 ετών και δεν έχει κανένα λόγο να πει ψέματα στον πατέρα της, μιλώντας για μέρη του σώματός της. Άνδρας των ΜΑΤ, από κλούβα, της είπε "αν ξανάρθει από δω θα σου ξεσκίσω τη μου..."», είπε ο βουλευτής.
Δείτε το σχετικό βίντεο:
Δείτε βίντεο: Κλέων Γρηγοριάδης: «Άνδρας των ΜΑΤ επιτέθηκε χυδαία και σεξιστικά στην 16χρονη κόρη μου»
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.