Καβάλα: 18χρονος παραβίαζε μαγαζιά και παιχνιδομηχανές

Καβάλα: 18χρονος παραβίαζε μαγαζιά και παιχνιδομηχανές

Από τις 31 Ιουλίου ως τις 25 Σεπτεμβρίου ο δράστης είχε εισβάλει σε επτά καταστήματα

diarrektes
Από τις διαρρήξεις έβγαζε τα καλοκαιρινά του έξοδα ένας 18χρονος Έλληνας, ο οποίος χτυπούσε καταστήματα σε διάφορες περιοχές της Καβάλας! Ως τώρα, από τις έρευνες των αστυνομικών του σταθμού Νέας Περάμου σε συνεργασία με την Ασφάλεια εξιχνιάστηκαν οκτώ κλοπές και μία απόπειρα.

Στο χρονικό διάστημα από τις 31 Ιουλίου ως τις 25 Σεπτεμβρίου, ο νεαρός δράστης είχε εισβάλει σε επτά καταστήματα από ανασφάλιστα παράθυρα ή παραβιάζοντας τις πόρτες και έκλεψε διάφορα χρηματικά ποσά, έναν φορητό υπολογιστή, ένα tablet, τέσσερα κινητά και αξεσουάρ κινητού, ενώ διέρρηξε άλλο ένα χωρίς να προλάβει να κλέψει κάτι γιατί έγινε αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή. Σε τρεις περιπτώσεις, μάλιστα, διέρρηξε και τις παιχνιδομηχανές στους εξωτερικούς χώρους των καταστημάτων και άρπαξε χρήματα και αντικείμενα.

Από την αξιοποίηση των στοιχείων που βρέθηκαν στους τόπους των διαρρήξεων, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του 18χρονου που εντοπίστηκε και στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε ο κλεμμένος φορητός υπολογιστής, ο οποίος κατασχέθηκε. Ο νεαρός «ποντικός» αφέθηκε ελεύθερος μιας και τα αδικήματα δεν ήταν αυτόφωρα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές, που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης