Συναγερμός στο «Ελ. Βενιζέλος»: Έκτακτη προσγείωση για αεροσκάφος της British Airways
Το αεροσκάφος είχε 152 επιβάτες και 6 μελές πλήρωμα
Έκτακτη προσγείωση πραγματοποίησε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», αεροσκάφος Airbus 320 της British Airways, που εκτελούσε δρομολόγιο Λάρνακα - Λονδίνο. Πρόκειται για την πτήση 2673 που επρόκειτο να προσγειωθεί στο Γκάτγουικ. Ενώ βρισκόταν περίπου πάνω από τη Σάμο, ο κυβερνήτης είχε ένδειξη για καπνό και έτσι ζήτησε να προσγειωθεί εκτάκτως στο αεροδρόμιο της Αθήνας. Το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια στις 19.33' στο Ελ. Βενιζέλος και στις 20.04' είχε ολοκληρωθεί ο έλεγχος από την Πυροσβεστική χωρίς να εντοπισθεί κάτι.
Το αεροσκάφος είχε 152 επιβάτες και 6 μελές πλήρωμα. Ολοι είναι καλά στην υγεία τους. Πλέον, θα ακολουθήσει ενδελεχής τεχνικός έλεγχος με ευθύνη της αεροπορικής εταιρείας, ενώ επίσης με ευθύνη της θα προωθηθούν στον προορισμό τους οι επιβάτες.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.