Με ανακοίνωσή του ο νέος Διοικητής του Αγίου Όρους, Αθανάσιος Μαρτίνος, ξεκαθαρίζει ότι θα προσφέρει αμισθί τις υπηρεσίες του και επισημαίνει ότι η «διαφορετική αναγραφή στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως έγινε εκ παραδρομής».
Η ανακοίνωση του Αθανάσιου Μαρτίνου
«Eξ αρχής έχω δηλώσει γραπτώς στην αποδοχή της τιμητικής πρότασης που μου εγένετο, ότι δεν επιθυμώ να λάβω οποιαδήποτε αμοιβή για τη θέση του Διοικητή του Αγίου Όρους με την οποία με τιμά η Πολιτεία. Είναι αυτονόητο για μένα ότι θα προσφέρω τις υπηρεσίες μου αμισθί. Η διαφορετική αναγραφή στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως θεωρώ ότι έγινε εκ παραδρομής. Επίσης έχω δηλώσει ότι δεν θα χρησιμοποιώ κρατικό αυτοκίνητο και οδηγό εκτός Αγίου Όρους. Ο μόνος λόγος ανάληψης της συγκεκριμένης θέσης είναι η προσφορά στην πατρίδα και στο Άγιο Όρος».
Στην Αθήνα του 2025, η μετακίνηση για όσους επιλέγουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς των Συγκοινωνιών Αθηνών έχει αποκτήσει έναν πιο χαλαρό ρυθμό. Λιγότερο ψάξιμο για εισιτήρια, λιγότερες ουρές, λιγότερο άγχος, αρκεί να βγάλεις από το πορτοφόλι σου μια οποιαδήποτε τραπεζική κάρτα.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.