Μέσα στην ημέρα αναμένεται η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στον Πόρο, που παραμένει στο σκοτάδι μετά την πτώση του ελικοπτέρου στον διαύλο με το Γαλατά χθες νωρίς το απόγευμα.
Σύμφωνα με το ΔΕΔΔΗΕ, οι ζημιές είναι εκτεταμένες και ως εκ τούτου, η επαναφορά της ηλεκτροδότησης θα γίνει τις πρωινές ώρες σήμερα.
Παράλληλα, με εντολή του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά, που είναι σε ανοιχτή γραμμή από την πρώτη στιγμή με τους φορείς, ήδη μεταφέρονται στον Πόρο επτά γεννήτριες πολύ μεγάλης ισχύος και συγκεκριμένα δύο του ΔΕΔΔΗΕ, δύο του Στρατού, δύο της ΕΥΔΑΠ, ενώ μία παραχωρεί ιδιωτική εταιρεία.
Παράλληλα, στήθηκε Συντονιστικό Κέντρο στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πόρου, στο οποίο θα είναι διαρκώς παρών και ο δήμαρχος, για τη διαχείριση του περιστατικού.
Κλείσιμο
Ο ΔΕΔΔΗΕ αναφέρει ότι οι γεννήτριες αναμένεται ότι θα τεθούν σε λειτουργία τις πρώτες πρωινές ώρες, προκειμένου να καλύψουν σημαντικό μέρος από τα φορτία του νησιού.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.